Mama blizanaca tetovirala jednog kako bi ih razlikovala

majka tetovirala dete
Ilustracija; Foto: Jennie Hart / Alamy / Profimedia

Skoro čitav svet je obišla vest da je 31-godišnja majka priznala kako je tetovirala jednog od svojih sinova blizanaca kako bi mogla da ih razlikuje.

Ona i njen suprug su pet godina pokušavali da dobiju dete, pa su konačno dobili jednojajčane blizance, sinčiće Adama i Džeka, piše The Sun.

Kako Džek zbog zdravstvenih problema mora jednom nedeljno da prima injekciju, a i kasnije će kad odraste morati da pije lekove, nastao je problem za roditelje.

„Kad sam se vratila na posao posle porodiljskog, svekrva je čuvala decu. Sve je bilo u redu dok ona jednog dana nije dala injekciju pogrešnom detetu. Odmah je primetila šta je uradila, nazvala je hitnu pomoć i oni su ih prebacili u bolnicu“, kaže ova majka.

Pročitajte još:

Srećom, u pitanju je lek koji polako deluje, pa su dečaci prošli dobro, ali svekrva je bila pod velikim stresom. Zato su roditelji decu posle toga stavili u vrtić.

Međutim, problemima tu nije bio kraj – vaspitačica se brinula da će pomešati dečake, pa su roditelji pričali s lekarima koji su predložili da jednog dečaka tetoviraju da više ne bi bilo zabune i da ne bi ponovo dali lek pogrešnom mališanu.

„Doktor nam je preporučio medicinsku tetovažu. Objasnio mi je da bi mu istetovirali pegicu, ne veću od vrha gumice na olovci, na površini kože, gde se lako vidi“, objasnila je mama.

Roditelji su rešili da poslušaju lekara, pa su dečaku tetovirali smeđu tufnicu i to na ušnoj resici. Sve je trajalo pola sata, a dečak nije ništa ni osetio. Ali kad je svekrva sve saznala, šokirala se.

„Probala sam da joj objasnim, ali bila je izbezumljena, pa sam obojicu stavila na pod i rekla joj da podigne Džeka i da pronađe tetovažu. Podigla je Adama. Onda sam joj pružila Džeka i ni nakon 20 minuta nije uspela da pronađe tetovažu“, kazala je ova mama.

Kad je svekrva uvidela da je reč samo o pegici, i dalje je tvrdila da su roditelji preterali što su tetovirali dete.

Kad je priča dospela u javnost – bilo je još onih koji su kritikovali roditelje, mada su njih dvoje uvereni da su uradili najbolje za svoju decu.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram