Kako u Srbiji žive mame sa petoro i šestoro dece saznajte u novoj Mamazjaniji

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

One su supermame, a roditeljstvo je njihov smisao.

Mame Tamara Perović i Jovana Šišić, koje su na svet donele šestoro, odnosno petoro dece, gošće su nove Mamazjanije, a o njihovom iskustvu u kući punoj mališana, premijerno ćete slušati i gledati sutra od 20 sati na portalu Zadovoljna.rs

Osim ovih hrabrih i ambicioznih mama, počasni gost bio je i Ognjen, Tamarino šesto dete, star samo četiri meseca, koji nam je osmehom obasjao studio. Tamara, koja dolazi iz Crne Trave, a inače je rođena u Beogradu i Jovana, koja se iz Vojvodine preselila u glavni grad, u Srbiji su na neki način “zaštićena vrsta”, jer retkost je upoznati roditelje u našoj zemlji, koji imaju više od dvoje, troje dece. One paralelno sa zahtevnim roditeljstvom uklapaju i različite poslove kojima se uspešno bave. O detaljima njihovog recepta za uspeh, ali i radosti koju im pružaju višečlane porodice, koje su na neki način i deo posla kojim se bave, slušaćete i gledati premijerno u subotu u 20 sati, a ova kao i sve prethodne epizode Mamazjanije, biće na ostalim platformama dostupne već u nedelju narednog dana, u 8 ujutro, i to na YouTube kanalu NOVA RS i podcast platformama Soundcloud, Castbox, Podcast.rs, Spotify i Stitcher, kada se u pretrazi upiše Nova.rs.

U razgovoru za Mamazjaniju nisu krile da im često padne na pamet da pobegnu na Mars, ali samo nakratko.

Gužva, galama, buka, haos, uglavnom zbog igračaka, za ove mame je uobičajena pojava, na koju je već navikao i mali Ognjen, kojem naš razgovor, kao ni blještavi reflektori, nisu smetali da odspava deo emisije.

Koliko je teško vaspitavati petoro, šestoro dece, raditi, održavati kuću, nositi se sa obavezama, imperativima modernog doba, često i sa poprekim pogledima, zaraditi novac i naći dovoljno vremena za svu decu zajedno, ali i za svako ponaosob, pa i za sebe same, iako dan traje samo 24 sata, opisuju nam kroz dugogodišnje iskustvo ove dve jedinstvene mame.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram