Kako sam naučila decu da koriste nošu za tri dana

Foto: Printscreen/Instagram/@hollinparkinson

Tu je i momenat koji vam neće lako pasti.

Mama troje dece Holin Parkinson podelila je u videu na TikToku trik pomoću kog je svoju decu naučila da koriste nošu za samo tri dana.

Snimak koji ima preko 2.6 miliona pregleda, ova mama je započela jadikovanjem kako ne može da podnese da menja pelene posle bebine prve godine i da je morala tome da stane na put.

„Morate da donesete odluku bez plana B. Znači nećete da koristite pelene kao rezervni plan. Ali morate da budete spremni da ćete biti pod blokadom tri dana“, započela je video.

@hollinparkinson How I potty trained my not even 2 year old in less than 3 days! #pottytrainghack #pottytrainningmom #pottytraininngtips #pottytrainining #pottytrainningfail #howtopottytrain #howtopottytrainmybaby #howtopottytrainwhentopottytrain #howtopottytrainatoddler #howtopottytrainababy #howtopottytrainaboy #pottytrainingababy #pottytrainingatoddler #sahm #momsoftiktok ♬ Mother - Meghan Trainor

Za početak, ona je kupila hranu za decu sa visokim sadržajem vlakana kako bi deca redovno vršila nuždu, a zatim im je skinula pelene i tri dana bez prestanka je bila s njima.

„Ta tri dana čak ne gledaš ni u telefon. Bitno je da se posvetite deci, da se igrate s njima. Ona ne smeju da vam budu van vidokruga i uvek morate da im budete dostupni“, nastavila je.

Zatim je otkrila i kako je noša uvek bila na dohvat ruke nje i dece, te da je otvoreno razgovarala s decom o onome šta se radi u kupatilu, kako i kada se koristi noša,  vodila ih je u kupovinu zabavnog donjeg veša i nagrađivala ih je za uspeh, prenosi NY Post.

Ona je za ovaj trik čula od drugih roditelja koji su ga uspešno primenjivali na svojoj deci, a ispod njenog videa mnogo roditelja se javilo i zahvalili su joj se na savetima.

***

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram