Izjava Vesne Dedić podelila roditelje u Srbiji: Kad dete treba da ide u krevet

Novinarka i književnica Vesna Dedić otvorila je dušu u podkastu Mamazjanija, gde je iskreno pričala o svim izazovima sa kojima se susrela kao samohrana mama devojčice.

Njena Lenka danas je uspešna studentkinja na doktorskim studijama u Americi, a u Mamazjaniji je Vesna iskreno govorila o tome kako je 15 godina svakog jutra ustajala u 6 i pre posla spremala doručak i ručak, prala kosu da ne bi smrdela na zapršku i kuhinju, pa tako sređena, svakog jutra nosila ćerki doručak u krevet.

Sa svojom devojčicom nikad nije bila drugarica, granice su se uvek jasno postavljale, ali je uvek bila tu da svoju ćerku čuje i razume i bude joj ono što svakom detetu od roditelja najviše treba – podrška.

Izjave Vesne Dedić o roditeljstvu mnogi su pozdravili i složili se s njom, međutim, neka pravila koja je u odgoju primenjivala naša čuvena novinarka, naišla su na oprečne reakcije. Kao na primer, uverenje kad dete treba da ide u krevet. Vesnino pravilo do 10. godine bilo je – u krevet u pola osam.

Pogledajte na Instagramu Zadovoljne šta na to kažu naši pratioci, a na početku teksta možete odgledati celu epizodu Mamazjanije.

Mamazjaniju ćete premijerno gledati svake subote u 20 sati na portalu Zadovoljna.rs, a ova, kao i sve prethodne epizode Mamazjanije na ostalim platformama biće dostupne već u nedelju narednog dana, u 8 ujutro, i to na YouTube kanalu Nova RS i podcast platformama Soundcloud, Castbox, Podcast.rs, Spotify i Stitcher, kada se u pretrazi upiše Nova.rs.