Novogodišnja Mamazjanija: Urednica Zadovoljne otkriva detalje iz života mame koji su za mnoge i dalje tabu

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Mi ćemo da pomislimo, Dragana će da izgovori.

U novogodišnjoj Mamazjaniji ugostili smo našu koleginicu i prijateljicu Draganu Pandurević Jovović, urednicu portala Zadovoljna.rs, koji stoji iza produkcije ovog podkasta. Ona se tokom razgovora osvrnula na lično iskustvo sebe kao majke dvogodišnjeg Nikole, setila se perioda trudnoće, traumatičnog porođaja, ali i momenata čiste radosti, koju je osetila tek sa rođenjem sina, o čemu ćete premijerno slušati i gledati sutra od 20 sati na portalu Zadovoljna.rs.

Od Dragane smo čuli mnogo toga što mi, mame, već znamo, samo retko kad izgovaramo, a ne usuđujemo se često ni da mislimo. Osim neplaniranih, teških momenata na porođaju i bolesti deteta, novogodišnju Mamazjaniju Dragana je začinila i pričama koje su usledile kasnije, kada se situacija smirila i na sreću sve se dobro završilo, o čemu ćete slušati u novoj, prazničnoj epizodi, a ova kao i sve prethodne epizode Mamazjanije, biće na ostalim platformama dostupne već u nedelju narednog dana, u 8 ujutro i to na YouTube kanalu NOVA RS i podcast platformama Soundcloud, Castbox, Podcast.rs, Spotify i Stitcher, kada se u pretrazi upiše Nova.rs.

Kako se život okrenuo naopačke, ali probudio neke nove čari i zadovoljstva, otkriva nam naša koleginica u iskrenom razgovoru o majčinstvu i promenama sa kojima se susreće gotovo svaki roditelj, o kompromisima na koje smo obavezni da pristajemo i izborima, koji su sa decom daleko veći, ali i osetljiviji i rizičniji. U susret Novoj godini, pronaći će svako deo sebe u rečima naše gošće, zato pratite Mamazjaniju i u 2024. godini, baš kao što ste i do sada.