Izjava Nele Mihailović koju je pogledalo pola miliona ljudi: Kako se gradi poverenje s detetom

Nela Mihailović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Glumica Nela Mihailović je bila gošća poslednje Mamazjanije i tom prilikom je ispričala jednu situaciju sa ćerkom, koja najbolje definiše šta znači obostrano poverenje na relaciji roditelj-dete.

Naša poznata pozorišna i televizijska glumica Nela Mihailović je u poslednjoj Mamazjaniji rekla da je razgovor sa ćerkama Martom (18) i Petrom (16), od kad su bile male, pa sve do danas, zaslužan za njihovo međusobno poverenje, koje uz bezrezervnu ljubav, porodicu drži na okupu.

Ispričala je i zašto je bila ponosna kada je ćerka nazvala telefonom kad je negde u gradu prvi put htela da naruči piće. Ovaj video pogledalo je više od 600.000 ljudi.

„Čak sam i doživela da sam bila ponosna, kada je prvi put htela da naruči piće, da me je okrenula telefonom. I ja znam i gde su bili – druženje, to je Skadarlija, boemi, u školici glume su imali neki nastup i sad oni 17-godišnji odlaze i ona mene zove i kaže: ‘Mama, ja bih naručila čašu vina.’ I ja ovako, nije imala punih 17, ja sam ovako stala i sad brojim ‘dobro, dobro, ok možeš, znaš šta sam pričala’. I samo čujem odavde: ‘Znam, ne mešaj pića, pazi, nikad ne mešaj. Koje kreneš, to piješ, za početak jedno.’ Znači izgovara sve to i ja kažem – dobro, dobro, samo kažem. I sad izgovaram Vladimiru ‘upravo je javila da će da naruči piće’. On u šoku – zašto, kako? Ja kažem stani, ona je to mogla da uradi. a da nas ne pita, niti bih ja to jedno piće primetila. Znači ona je nazvala i rekla da će to da uradi, to je ono što sam ja htela da se dešava. U našoj razmeni roditelja i dece, da nam se izgovaraju stvari. Ja sam njima otvorila sve teme na taj način i to je važno. I poverenje – to je reč koju sam najviše puta u životu kao roditelj izgovorila“, rekla je Nela Mihailović.

Taj insert iz Mamazjanije na Instagramu je pogledalo više od 600.000, a lajkovalo više od 16.000 ljudi. Komentari su bili oprečni. Iako se roditelji uglavnom slažu da je poverenje najvažnija stvar, bilo je onih koji smatraju da je ovo preterano.

„Slatko, ali i čudno. Da li nazvati mamu da joj kažemo da ćemo sad da izgubimo nevinost…Meni nije bitno da me obaveštavaju tako, već da ih nekako naučim šta je ok, šta nije ok, pa za dalje nek procene šta će“, piše jedna mama u komentaru.

Bilo je i onih koji misle da je ovo kontrola na delu, da je ćerka ipak popila mnogo više, da treba da je pusti na miru, ali ima i dosta onih koji kažu „svaka čast“.

Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima.

Bonus video: