Ivana Korab: Morala sam opet na vantelesnu oplodnju zbog bolesti muža

Ivana Korab Foto: Printscreen Instagram/ ivanakorab

Zbog njegove preležane bolesti morala sam da radim VTO.

Manekenka Ivana Korab čeka drugo dete, pa je tim povodom sa suprugom priredila malo slavlje na kom su otkrili pol bebe.

Ivana će po drugi put postati majka dečaka, a u postu koji je objavila na Instagramu, otkrila je da se i ovog puta podvrgla vantelesnoj oplodnji.

„Mislim da većina vas zna da sam morala da radim vantelesnu oplodnju (VTO) jer je moj suprug imao Hodgkinovu bolest pre više od dvadeset godina. Kao što smo Matea dobili, isto tako smo i sada sa novim bebironom. Zbog njegove preležane bolesti, zbog toga što imamo više od 35 godina, prosto sam smatrala da je obavezno da uradim prenatalni test koji može da pokaže veliki spektar ozbiljnih i fatalnih anomalija. Naravno, uz test smo dobili i pol deteta i napravili kliše američku predstavu, al’ kao i sve romantične komedije koje gledamo, jer znamo da će kraj biti srećan i da će nam staviti osmeh na lice, tako i ovo… prosto je nemoguće da ti srce ne zaigra. Hvala svima koji su me podržavali i bodrili na ovom putu koji nije nimalo lagan“, napisala je manekenka.

Podsetimo, Ivana nikada nije krila koliko je bio težak njen put do majčinstva. Sina Matea dobila je posle treće vantelesne oplodnje, a svoja iskustva na ovu temu rado deli sa drugim ženama koje se nalaze u sličnoj situaciji u kojoj je ona bila.

***

BONUS VIDEO: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram