Ubitačna haljina Ivane Korab nije za one sa slabim srcem

ivana korab
Ivana Korab Foto:Instagram/ivanakorab

Ovih dana temperaturu na Mikonosu svojim stajlingom dodatno podiže lepotica iz Srbije.

Ivana Korab je jedna od naših najuspešnijih manekenki, devojka koja je uspela tamo daleko i zavidnu karijeru izgradila u Americi. Ona danas živi sa suprugom i bebom u Los Anđelesu, ali rado posećuje i zanimljive destinacije. I usput na Instagramu se rado pohvali smelim modnim kombinacijama.

Tako je bilo i nedavno kada je odabrala jedan prilično izazovan autfit za šetnju Mikonosom. U pitanju je seksi jarkozelena rupičasta haljina.

Haljina je zapravo dvodelni komad spojen ispod grudi zanimljivom kopčom.

Uz ovaj zavodljivi model sa dekolteom, Ivanin preplanuli ten i šareni nakit šetkanje Mikonosom dobilo je sasvim novu dimenziju.

A poseban detalj bila je i Chanel torba.

Pritom, Ivana je uz fotografiju poslala i jednu interesantnu poruku: „Um je poput padobrana, funkcioniše samo kada je otvoren.“

Ova rođena Beograđanka, koja važi za jednu od najzgodnijih Srpkinja, pre modelinga kao tinejdžerka, bavila se odbojkom i stonim tenisom. Zanimljivo je da je i svirala klavir, a ima diplomu iz finansija i bankarstva.

U svet mode je ušla sa 17 godina, a već sa 18 je postala jedna od najboljih srpskih manekenki i počela da stvara internacinalni uspeh.

Sa 22 godine se preselila u Ameriku. U međuvremenu se pokazala i kao glumica. Danas sa surpugom i jednogodišnjim sinom živi u Los Anđelesu.

BONUS VIDEO: TOP 10 Prelepih poznatih žena koje ponosno šetaju celulit

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram