Ideje za poklon za nju s kojima nećeš pogrešiti

pokloni za nju
Foto: Steve Prezant / ImageSource / Profimedia

Voleli biste da partnerku iznenadite nečim lepim za praznike, ali niste sigurni šta bi joj se zaista svidelo? Tu su prave ideje za poklone s kojima nećete pogrešiti.

Kutija sa sitnicama

Ako ne znate tačno šta bi se vašoj dragoj svidelo, dobra ideja je da u jednu lepu ukrasnu kutiju stavite par sitnica za koje pretpostavljate da će joj dobro doći. To mogu da budu, recimo, šolja za kafu ili čaj, rokovnik i mirišljava sveća.

Organizer, Vulkan knjižare; cena 930 din; Foto:Promo

U drogerijama i knjižarama ih ima zaista raznih, a cene im pojedinačno idu od par stotina dinara do, recimo, dve hiljade, za rokovnik ili 1.500 dinara za neku lepšu termo šolju.

Naravno, možete i da izaberete samo jedan od ovih poklona, pa da joj poklonite odvojeno ili možda u kombinaciji sa nečim drugim, recimo, finim komadom donjeg veša.

Termo šolja – Wine O’Clock; Knjižare delfi; cena 1.571 din; Foto:Promo

Depilator

Nežljene dlačice ne zovemo tek onako neželjene. Većini žena one su noćna mora i zato je depilator za uklanjanaje dlaka odličan izbor za poklon. Vaša lepša polovina će se bez sumnje obradovati, a na vama je da izaberete onaj koji odgovara njenim potrebama, ali i vašem novčaniku.

Esperanza Depilator; Shoppster; cena 1.579 din; Foto:Promo

Možete i da konsultujete prodavačicu kad pođete u šoping ili drugaricu vaše partnerke.

Braun Bikini Trimer; Shoppster; cena 3.249 din; ena Foto:Promo

Uglavnom, cene su im od oko 1.500 – 2.000 dinara, pa do čak 20.000, a ima i onih za oko 60.000 dinara koji obećavaju dugotrajno glatke noge.

Advent kalendar

Ako ne znate šta biste da mami, prijateljici, sestri poklonite u narednom periodu, a voleli biste da to bude nešto vredno, dobra ideja su bjuti advent kalendari.

Poklon set za šminkanje MAKEUP REVOLUTION; cena 5.945 din; Foto:Promo

U ovim setovima poklona obično ima dvadesetak proizvoda, kremica za lice, ruke, sapuna, kupki, šampona, parfema, svega onoga što bi obradovalo jednu ženu.

Advent kalendar The Body Shop; cena 11.500, din; Foto:Promo

Cene su od oko 5.000 dinara, pa do i nekoliko stotina evra za one poznatih brendova, a koje uglavnom možete da poručite onlajn.

Rukavice

U ove hladne dane rukavice kao poklon su dobra ideja. Ako vaša izabranica više voli elegantniji stil, možete da joj uzmete one kožne.

Rukavice P.S. Fashion; cena 1.990 din; Foto:Promo

Ako je pak više sportski tip i voli zimske avanture, na raspolaganju su vam one za skijanje ili tople vunene.

Intersport ženske rukavice za skijanje; cena 4.999 din; Foto:Promo

Cene su im od nekoliko stotna dinara, pa do nekoliko hiljada.

Parfem

Dobri parfemi nikada ne izlaze iz mode i zato su uvek nepogrešivi poklon voljenoj osobi za praznike. Možete da izaberete onaj sa jačim zimskim notama, uz mirise začina ili možda neki svežih nota koji podseća na čisto.

Parfem Elode so lovely , Lilly drogerie; cena 579 din; Foto:Promo

Lako ćete ih naći u drogerijama i parfimerijama, a koštaju od oko 500 dinara (oni bez zvučnih imena), do preko stotinu evra (oni brendirani).

Parfem Clinique; Parfimerije Jasmin; cena od 5.000 din; Foto:Promo

U svakom slučaju, razlikuju se i u odnosu na veličinu, brend, ali i koncentrat mirisa.

BONUS VIDEO: Istorijat ljubljenja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram