Hit snimak bebe od 11 meseci koja vozi snoubord

Foto:printscreen/Youtube/ShanghaiEye魔都眼

Beba mlađa od godinu dana osvojila je internet tako što je pokazala svoje neverovatne veštine snoubordinga.

Vang Juđi iz Kine, koja ima 11 meseci i tek ući da hoda, pridružila se majci i ocu na stazama tokom nove snežne sezone u Čongliju. Sa gomilom entuzijastičnih skijaša i snoubordera koji su požurili da krenu na staze, Vang je najmlađa i možda najupečatljivija od svih, prenosi DailyMail.

Na snimku se mogla videti sićušna snouborderka kako klizi niz blagu padinu ispred svog oca dok on drži njen snoubord s leđa uz pomoć kratkog konopca.

Dok je puštao da sama krene niz strminu, rekao joj je: „Pogledaj napred, odlično ti ide!“

Uz reči ohrabrenja i hvale svojoj ćerki, Juđini roditelji su za GlobaLink razgovarali o svom mladom vunderkindu.

Njen otac je rekao: „Još ne može sama da klizi, prati ugao nagiba ili prirodnu stazu, pa da ne može da kontroliše pravac ili da ode stvarno daleko. Ponekad, ako je sneg kako treba, može da ide do kraja. Zaista joj se sviđa i bude super srećna kada ode daleko.“

Govoreći o tome koliko je porodica zahvalna za svu ljubav i podršku, njena majka je razgovarala o novootkrivenom talentu svoje ćerke i internet slavi.

„To je zapravo bio prvi put da snouborduje. I ja i njen tata volimo aktivnosti na otvorenom, pa smo došli u grad koji je jedan od domaćina Olimpijskih igara, Čongli, da joj omogućimo da iskusi snoubording.“

„Ima dobru fizičku kondiciju i nije se uplašila kada je prvi put bila na snegu. Čak je bila u stanju da ostane u ravnoteži i da se polako spušta nizbrdo“, nastavila je njena majka.

Za Juđi snoubord je samo deo zabave jer, kao i mnogi koji idu na staze, uživanje u hladnom vremenu i svemu što ono pruža je veliki deo celokupnog iskustva.

Njen tata je objasnio: „Zanimaju je pahulje, prvi put je videla sneg — pahuljice nestaju čim joj padnu u ruke, što je za nju magična stvar.“

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram