Fotke koje pokazuju kako je zaista biti samohrani tata

FOto: Viacheslav Ryukhko / Alamy / Alamy / Profimedia

Tate heroji!

Naši roditelji su naši najveći heroji, a znamo da nije lako kada jedan od roditelja ostane sam sa decom.

Međutim, samohrani očevi su mnogo ređa tema od samohranih majki, a i njima svakako nije lako, pogotovo ako dobiju devojčice. Međutim, samohrani očevi imaju divnu priliku da uživaju u životu sa svojim devojčicama i da im stvore neke uspomene za ceo život kao i da svojim ćerkama postave primer kako momci kasnije u životu treba prema njima da se ophode- sa mnogo ljubavi i pažnje.

Ove fotografije koje su objavili korisnici Reddit-a baš ukazuju na te radosti samohranih očeva, koji se na razne načine dovijaju da svojim ćerkicama upotpune detinjstvo na najbolji mogući način i budu i mama i tata.

Na ovoj fotografiji jedan korisnik je objasnio da je od novembra meseca zaposlen sa punim radnim vremenom na poziciji samohranog oca dve devojčice. Danas je, kako kaže, prvi put odveo ćerke da zajedno odrade neku žensku aktivnost i odlučili su se da je najbolje da svi urade nokte.

„Ovo mi je prvi put da sam radio nokte i obožavam to!“, napisao je on.

Ovaj samohrani otac je okačio fotografiju doručka iznenađenja koji je njegova ćerka pripremila da ga uteši zato što je završio u bolnici zbog velikog krvnog ugruška koji je krenu ka srcu.

„Pre hitne pomoći morao sam moju devetogodišnju devojčicu da izvučem iz škole, i dok sam se oblačio i pripremao ona nam je napravila doručak. Ovo je najukusnija stvar koju sam ikada probao.“

Ovaj tata je pokušao da se oproba u nečemu novom i da pravljenje frizure za svoju devojčicu dovede na novi nivo. „Ja sam samohrani otac koji je skoro ukapirao kako se prave pletenice pa sam dao sebi priliku da se oprobam u nečem zahtevnijem“, napisao je.

Takođe je u komentarima rekao da zna gde je pogrešio, ali njoj se mnogo dopada tako da će to nazvati pobedom.

Deca imaju razne zahteve, to dobro znamo, ali nas je mnogo raznežilo idejno rešenje problema kada je trogodišnja devojčica od svog tate zahtevala palačinke koje nisu kružnog oblika.

On je umesto kruga napravio kauboja koji jaše konja i sve razgalio svojom domišljatošću i spretnošću u kuhinji.

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram