Eli Gulding: Zašto sam 30 nedelja krila da sam trudna

Foto: Instagram, James Shaw / Avalon / Avalon Editorial / Profimedia

Pevačica Eli Gulding, koja je nedavno postala majka, objasnila je medijima zašto je trudnoću skrivala čak 30 nedelja.

„Trebalo mi je vremena da sve to prihvatim. Prošle godine sam objavila album i završila sam sa pisanjem knjige“, rekla je pevačica, koja je izdala svoj poslednji album Brightest Blue u julu 2020. godine, a u septembru će objaviti svoj vodič za fitnes.

Pročitajte još:

„Zatim, nakon što smo živeli u karantinu i nakon što sam šetala u velikim kaputima mog supruga da sakrijem stomak, posle života na različitim mestima u Oksfordšajru i Londonu, preselili smo se u novu kuću“, nastavila je Eli.

„Našu kuću. Činilo mi se da smo pustili korene i bio je pravi trenutak da kažem nešto – takođe sam upravo kupila novu kadu koju sam s ponosom pokazala na fotografijama“, bila je iskrena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding)

Pevačica je još u februaru objavila da ona i suprug Kaspar Džopling očekuju svoje prvo dete, nakon što su još u avgustu saznali da je trudna.

„Trebao mi je taj prostor da obradim ono što se dešava. Oduvek sam se definisala kao turnejski muzičar. To sam ja i to je ono što radim. Majčinstvo je nešto što mi nije bilo u mislima, nikada nisam osećala da bilo koju ženu mora definisati majčinstvo“, zaključuje Eli.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram