Ela Dvornik digla buru odećom koju bi nosila na roditeljski

Foto: Instagram/Elladvornik

Poznata hrvatska influenserka Ela Dvornik majka je dve devojčice, koje su još uvek male - ali ima viziju svoje odevne kombinacije u kojoj bi se pojavila na roditeljskom sastanku.

Roditeljski sastanci neretko su i prilika da se tračevi iz roditeljskih Vajber grupa malo šapuću i uživo. Osim toga, ljudi su skloni osuđivanju i odmeravanju, pa je tako svako ko se pojavi takođe meta „procena“ drugih roditelja.

Primer za to postoji i u virtuelnom svetu – jedna Instagram fotografija influenserke Ele Dvornik izazvala je pravu raspravu u sekciji za komentare, piše Index.

Naime, Ela se zamislila u elegantnoj kombinaciji na roditeljskom sastanku iz budućnosti. Ona bi za tu priliku odenula belu košulju „puf“ rukava sa mašnom, kombinovanu sa uskom kraljevsko plavom suknjom sa tufnama. Takođe, uz to je uparila bledo roze salonke i tamno zelenu mini torbu.

„Ovako ću jednog dana na roditeljski sastanak“, napisala je u opisu fotografije.

Pored komplimenata, Ela je pokrenula i malu prepirku – neki njeni pratatioci smatraju da ova kombinacija nije idealna za priliku kao što je odlazak u školu.

Pročitajte još:

„Kombinacija je kul. A za roditeljske dobro pazi šta misliš, poželeti ćeš da pre završi nego počne, šalji muža“, napisala je jedna pratiteljka.

„Ovako ti više ne dolaze na roditeljski. Doslovce neke mame dođu u trenirkama pravo iz kuhinje, masne kose bez trunke šminke“, smatrala je druga.

„Na roditeljski svi skoro dođu u nekim opuštenim izdanjima. Kad se takva pojaviš, gledaju te kao vanzemaljca“, bio je još jedan komentar.

„Ostavićeš druge u kompleksu, nešto jednostavnije, eto samo sugerišem“, dobila je Ela savet.

„Jao nadam se da nećeš kod mene doći na roditeljski jer ga ja održavam u starkama“, bio je komentar jedne učiteljice.

„Ne vidim razloga zašto ne bi išla tako odevena na roditeljski. Taman posla da će mi neko govoriti šta ću obući za koju situaciju“, bilo je jedno suprostavljeno mišljenje.

Možda se u ovom poslednjem komentaru krije suština – šta će ko nositi je njegova lična stvar, a pravila za odevanje za roditeljske sastanke nigde ne postoje.

Šta vi mislite – da li biste obukli Elinu kombinaciju za posetu školi vaše dece?

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram