Komičarka promenila ime sinu – prvo je bilo „jako pogrešno“

Ejmi Šumer; Foto: Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada dajete detetu ime, uvek se setite Ejmi Šumer i stišajte napad inspiracije da ne biste prošli kao njena beba.

Imena na neki način definišu ko smo, iako ih nismo sami birali. U poplavi čudnih i smešnih imena koja roditelji daju deci, prednjači ipak jedno na prvi pogled sasvim obično – Džin (Gene), koje je glumica i komičarka Ejmi Šumer dala svom sinu.

Sreća, pa su Ejmi i njen suprug Kris Fišer ipak shvatili da ime Gene Attel Ficher (Džin Etel Fišer) zvuči kao reč „genital“ (genitalije). Bilo je kasno jer su skapirali da im dete to neće oprostiti tek kada su izgovorili njegovo puno ime naglas. Momentalno su rešili da ga promene. Ne sina, ime. Klinac se sada zove Gžin Dejvid (Gene David).

Pročitajte još:

Šumer se na svom Instagramu našalila na račun svega i napisala je: „Aaa kao da vi nikad niste nazvali svoje dete Genitalna Fisura“.

Inače, Ejmi je u januaru na Instagram postavila i fotografiju svog stomaka sa modricama i tragom carskog reza, a pored nje je napisala: „Nedelju dana sam u procesu vantelesne oplodne, osećam se loše i veoma emotivno. Ako je neko prošao kroz ovo ili ima neki savet i ne bi imao ništa protiv da podeli iskustvo sa mnom, molim vas! Moj broj je u opisu profila. Zamrzli smo moje jajne ćelije i smišljamo kako da Džin dobije brata ili sestru“, piše Ejmi Šumer. Sinčića Džina je rodila u maju prošle godine.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram