Čudesna priča žene: Pronašla oca pomoću Fejsbuk fotografije

Foto: Facebook / Julie Lund

Brajan Roteri (83) nije video svoju ćerku Džuli Lund (58) od kada je bila beba i izgubio je nadu da će je ikada ponovo sresti. Ali sve se promenilo kada je Džuli objavila staru fotografiju iz detinjstva u Fejsbuk grupi.

Džuli je uz sliku napisala: „Da li neko prepoznaje porodicu na ovoj slici? Ja sam beba u kolicima i fotografija je nastala oko 1963. Puno hvala“.

Bila je oduševljena kada joj se porodica s fotografije – koja je brinula o njoj neko vreme dok je bila beba – zapravo javila.

Foto: Facebook / Julie Lund

Ali objava je imala još jednu neočekivanu posledicu – dovela je do emotivnog ponovnog susreta Džuli sa ocem od kojeg je bila razdvojena celog života.

Džuli Lund nije imala pojma da li je njen otac još uvek živ i nije znala gde se nalazi. Ali ohrabrena reakcijom koji je dobila njena slika, zatražila je pomoć i članovi grupe na Fejsbuku imali su misiju da pronađu njenog oca.

Otkrila je da ju je posećivao svake nedelje kada je bila beba i da je bio slomljen kad ju je njena majka odvela iz tog područja Britanije. Sreli su se u Djuzburiju.

„Mislio sam da je više nikada neću videti – osećam se tako čudno“, rekao je Brajan, njen otac.

„Malo me rastužuje sve vreme koje smo izgubili, toliko puta smo mogli da budemo zajedno, ali nema smisla da gledamo unazad, možemo samo da gledamo napred“, rekla je Džuli.

Njen otac je ponovio da mu se dogodilo čudo – iako on u čuda ne veruje.

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za staraljestvo nad decom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram