Bosanka snimila svoj porođaj i video izazvao gomilu reakcija

Foto: Instagram/ilda_humic

Ilda Humić pored toga što je supruga, majka i menadžerka modnog brenda, ona je u slobodno vreme influenserka koju na Instagramu prati i obožava 189 hiljada ljudi. Ona inače deli svoju porodičnu atmosferu, te na vrlo zanimljiv i humorističan način dočarava probleme svakodnevice, ali skorašnji video njenog porođaja je izazvao lavinu različitih komentatra.

Ona često pokazuje i realne životne situacije koje mnogi influenceri nikada ne bi otkrili, a ovog puta iznenadila je ceo region kada je podelila ovaj vrlo intiman trenutak ne samo sa svojim pratiocima, nego sa celim svetom.

Naime, ona je tokom cele svoje trudnoće obaveštvala svoje verne fanove u kojoj je fazi, šta se dešava i delila je svoje iskustvo. A u snimcima su se takođe pojavljivali svi članovi njene porodice – suprug i dvoje dece.

Snimala je i preglede pre porođaja, kao i pakovanje za bolnicu, a njen suprug Edin pomogao joj je da zabeleži i ove vrlo intimne trenutke svog porođaja.

Za svega nekoliko dana video je skupio skoro 260 hiljada pregleda, čak je na 42 mestu na trendingu i video je obasut komentarima i reakcijama.

Bilo je mnoštvo pozitivnih komentara poput: “Ali moment kad se javljaš da si krenula da se porodiš, naježila sam se. Nekako sam gotov zaplakala iako znam da je sve prošlo dobro,da ste živi i zdravi oboje… baš sam se se suosjećala sa tobom. Prelijep video i cijela porodica, sve najbolje” i “Draga Ilda, nisi nam samo prenela događaje nego i emocije, dat ću sebi za pravo da kažem isplakali smo se svi od dragosti i emocija, i nasmijali uz vas, a nas koji smo prošli već kroz te “procese” vratili u te momente”.

A neki su se prisetili i svog iskustva: “Ali kad kažeš „Evo mame…“ suze su mi potekle. Vratila si me na dan kad sam se vratila iz porodilišta svome dječaku kući sa sekom”.

***

Bonus video: Joga za zauzete mame

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram