4 znaka koji govore da su bebe rođene u februaru posebne

Foto: Shutterstock

Ako očekujete bebu narednog meseca, pogledajte zanimljive naučne podatke o februarskim bebama i saznajte zašto su one posebne.

1. Prema studiji sa Harvarda, februarska deca po rođenju niti kasnije u životu nisu sitnije građe. One su često duže pri rođenju. Prativši 22.000 beba, naučnici su saznali da su deca rođena ovog meseca do sedme godine života pokazala da su teža i razvijenija.

2. Istraživači iz Ujedinjenog Kraljevstva su otkrili vezu između meseca rođenja i karijere. Otkrili su da je od popisanih 19 različitih poslova najviše februarskih beba krenulo stopama neke umetnosti.

3. Februarska deca su, prema istraživanjima, pokazala u kasnijem uzrastu veću ekstrovertnost, lako sklapanje prijateljstva, kao i ležerniji stav prema životu. Pravi hedonisti u najboljem smislu.

4. Imaju izražen temperament i dozu buntovnosti u sebi. Rad predstavljen na Evropskom koledžu za neuropsihofarmakologiju pokazao je da februarska deca imaju tendenciju da budu borci za pravdu i da često za poslove biraju one u kojima će moći da iskažu humanističku prirodu, piše Bebologija.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram