Najseksepilnije uloge Milana Marića zbog kojih su žene uzdisale

milan maric
Milan Marić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Top pet uloga najatraktivnijeg glumca današnjice.

Glumac koji iza sebe ima brojne značajne uloge u pozorištima, ali i serijama i u filmovima, Milan Marić, je 2018. godine proglašen za jednog od deset najboljih mladih glumaca u Evropi, a među ženama u Srbiji ima titulu najatraktivnijeg muškaraca sa domaće javne scene.

Najtalentovanijeg glumca mlade generacije imali smo priliku da viđamo u raznim ulogama, od prve u Ranjenom orlu, pa sve do uloge Tome Zdravkovića koja ga je najviše proslavila. A, mi vam donosimo pet uloga Milana Marića koje su najviše opčinile žene.

Besa, Luka

U drugoj sezoni ostvarenja Igora Stoimenova, zapaženu ulogu Milan Marić je ostvario igrajući Luku, oca malog dečaka Vase, a iako je igrao negativca, Marić je uspeo da pokupio simpatije svih.

Državni službenik, Lazar Stanojević

Milan Marić kao Lazar Stanojević gazi preko mrtvih da sačuva prvo svoju porodicu i ljude koji voli ali i da ispuni svoj zadatak- državnog službenika jer je njemu služba svetinja. Već nakon prve epizode u kojoj se glumac pojavljuje, zasluženo, dobio je samo pozitivne komentare.

Jutro će promeniti sve, Miroslav

Marić je u seriji „Jutro će promeniti sve“ tumačio ulogu arhitekte Miroslava koji je već 7 godina bio u vezi sa Anđelom. Serija između ostalog prati i ljubav ovog para, a Milan je već prvom scenom ostavio jak utisak na pripadnice ženskog pola.

Toma, Toma Zdravković

Film „Toma“ Milanu Mariću je doneo prvu glavnu ulogu u domaćoj kinematografiji, ali i slavu koju verovatno nije očekivao. Pola Srbije se smejalo i plakalo uz scene u kojima je Milan briljirao, a kojima je oduševio publiku.

Porodica, Čedomir Jovanović

Milanu Mariću uloga Čedomira Jovanovića u seriji „Porodica“ nije bio nimalo lak zadatak. Morao je da odigra mladog čoveka od 30 godina koji je tek počeo da formira svoj politički stav, ali u i ovoj ulozi je uspeo da privuče simpatije žena.

***

BONUS VIDEO: Paolo Koeljo – najčitaniji pisac modernog doba

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram