Žena u ovom horoskopskom znaku uvek ide do kraja – svi joj se dive, ali je se i plaše

Skarlet Johanson
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Njoj slepo možete verovati i ne treba joj neko ko će joj čuvati leđa. Dok ne ostvari šta je naumila - sve drugo ostavlja po strani.

Za nju kažu da je prava “opasnica”. Neki je se boje, jer veruju da je njena žaoka prilično bolna. Ipak, stvarnost je sasvim drugačija. Jednom kada je upoznate, shvatićete koliko je ona zapravo žena vredna divljenja. Sledeće osobine možete pronaći kod žene rođene u znaku Škorpije.

Oličenje odanosti

Ovo je, zapravo, jedna od ključnih osobina žene rođene u znaku Škorpije. Ništa joj ne može pomeriti tlo pod nogama. Bilo da se radi o prijateljima ili čoveku kojeg voli, ona savršeno dobro zna u kojoj tački leži lojalnost i zbog čega je toliko bitna. Ona je jedna od onih osoba kojoj slepo možete verovati. To je zbog toga što ona nije neko ko veruje u davanje lažnih obećanja. Lojalna je do srži!

Nezavisnost

Ženi rođenoj u ovom znaku nije stalno potreban neko ko će “paziti” na nju i čuvati joj leđa. Čak iako se čini malom i tihom poput miša, ona ima snagu i hrabrost lavice. Upravo zbog ovih karakteristika ona je sposobna da se brine o sebi. Ona voli svoju slobodu, ali i mrzi kada joj se govori šta da radi. Ona radi stvari za koje ona misli da su ispravne umesto da slepo sluša druge.

Oštoruman posmatrač

Žena rođena u ovom znaku ekstremno je oštrouman posmatrač. Ona ima tendenciju da ulazi u sitne detalje, kada je reč o nekom problemu ili osobi i to na takav način da joj apsolutno ništa ne može promaći. Uočiće stvari koje drugima nisu vidljive. Zbog ovakve prirode sagledavanja stvari, žena rođena u znaku Škorpije ima tendenciju da donosi veoma dobar sud o raznim pitanjima ili ljudima.

Odlučnost i nepokolebljivost

Žena rođena u znaku Škorpije po svojoj prirodi je odlučna, nesalomiva i nepokolebljiva. Ona je neko ko razmišlja o postizanju ciljeva i veoma dobro zna šta želi. Ostavlja sve drugo po strani dok ne ostvari ono što je “zacrtala”. Na tom putu ništa je ne može “uzdrmati”, koliko god se neko trudio da to uradi.

Neuporediva strast

Strast žene rođene u znaku Škorpije vredna je pisanja knjige. Kada voli, uradiće sve da druga strana bude srećna. Opet, s druge strane, kada nekoga ne voli, uradiće sve da mu zagorča život. Šta god da radi, daje sve od sebe i ide do krajnjih granica. Bez obzira da li je u pitanju obrazovanje, karijera, hobi ili odgovornost, ona nastupa sa ogromnom strašću i žarom.

Ambicioznost

Ona je uvek zauzeta kovanjem planova kako da dohvati same zvezde. Ne, to ne znači da ona ne stoji čvrsto na zemlji već samo da je veoma ambiciozna i da veruje u snove. Žena rođena u ovom znaku radi na njihovom ostvarivanju. A, zašto i ne bi? Uostalom, ona je veoma svesna da poseduje vrstu sposobnosti koja joj pomaže da ostvari ono što želi.

Moć intuicije

Ko ne želi da ima moć intuicije? Međutim, nije svako blagosloven ovim darom. Ipak, on ženi rođenoj u znaku Škorpije ne manjka. Ona je prirodno blagoslovena ovom jedinstvenom osobinom. Njeno duboko osećanje razumevanja ljudi i situacija čini je majstorom u “predviđanju” budućih događaja. Kao rezultat toga, ženu rođenu u ovom znaku veoma je teško uhvatiti nespremnu.

Misteriozna i zanimljiva

Ženu rođenu u znaku Škorpije ne možete “pročitati” kao otvorenu knjigu, bez obzira koliko se trudili. Bez obzira na to koliko dugo je poznajete, svaki put ćete saznati nešto novo o njenoj ličnosti. Ona je prilično misteriozna pa je to čini još zanimljivijom, piše Mini magazin.