Zbog Jupitera u Biku svi profitiraju: Evo šta tačno dobija svaki znak Zodijaka

Horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Iskoristi ovaj dug period blagostanja.

Ovog meseca najpozitivnija planeta astrologije – Jupiter ulazi u sazvežđe Bika, koje je tradicionalno odgovorno za finansije, sticanje i blagostanje. Jupiter u Biku će se zadržati od 16.5.2023. do 26.5.2024.

Ovan

Jupiter ulazi u vaš sektor finansija i plata, što znači da ćete imati povećanje novčanog toka i fenomenalan porast samopoštovanja. Vrlo je verovatno da možete otići na skupo putovanje – Jupiter u vašoj karti je odgovoran za sektor međunarodnih odnosa i inostranstva.

Osim toga, ovaj sektor horoskopa odgovoran je za vaš sistem vrednosti, što znači da možete osetiti kako vaši prioriteti postaju veći i značajniji.

Na primer, možete uložiti u ozbiljno obrazovanje, dobijanje nekog važnog sertifikata.

Bik

Jupiter ulazi u vaš znak, što znači da cele godine možete imati pravu krunu na glavi – zahvaljujući ličnim dostignućima i cenjenom društvu.

Osim toga, možete dobiti važnu međunarodnu poziciju, neku vrstu diplome ili cenjenu profesiju.

Takođe je verovatno da promene mogu uticati na vaš izgled – možda ćete delovati solidnije, priuštiti sebi markirane stvari i slično.

Blizanci

Jupiter ulazi u vaš sektor samoće, što znači da ćete češće hteti da budete sami, možda ćete čak ići na dugo putovanje (na primer u zemlje s bogatom vegetacijom). Osim toga, ovo polje horoskopa odgovorno je i za psihologiju, tako da cele godine možete imati psihologa ili osobu koja će raditi na vašim emocijama.

U svakom slučaju, ponovo će postati aktualno pitanje vašeg unutrašnjeg sveta – ko sam ja, šta želim, odakle dolaze moji strahovi, šta ne želim da vidim u sebi?

Duhovne potrage mogu rezultirati nekom vrstom isceljenja – za godinu dana osetićete da je težina nestala i počinje povoljno razdoblje rasta, poboljšanja samopoštovanja. Verovatno ćete se rešiti neke vrste težine, depresije, ogorčenosti.

Na neki način ćete za godinu dana čak osetiti da vam se dogodilo čudo.

Rak

Jupiter ulazi u vaš sektor prijatelja, saradnika i ambicija za vašu budućnost. To znači da ćete tokom godine imati ceo tim ili grupu ljudi koji će vam pomoći da ostvarite neki cilj u svojoj realizaciji.

Na poslu se mogu pojaviti dostojne kolege, a među prijateljima – mentor, guru, vrlo bogata i čvrsta osoba.

Isto polje horoskopa odgovorno je i za buduće planove – možete rasti u svojim ambicijama i biti snažno fokusirani na finansije.

Lav

Jupiter ulazi u vaš sektor statusa i titula – možda ćete dobiti viši položaj, a u očima javnosti bićete vrlo autoritativni i uspešni. Osim toga, Jupiter vam može dovesti šefa iz inostranstva koji će vam pomoći u promociji vašeg projekta.

Takođe je verovatno da ćete dobiti naslov koji će biti povezan s vašim ličnim projektom.

Takođe, ovaj sektor vaše karte je odgovoran za slavu pa čak možete negde javno govoriti, postati autoritet za mnoge.

Devica

Jupiter ulazi u vaš sektor putovanja, što znači da vas čeka putovanje negde u inostranstvo, što će značajno proširiti vaš pogled na svet. Takođe je verovatno da ćete u tom razdoblju dobiti diplomu, sertifikat ili ćete imati učitelja.

Za neke Device ovaj aspekt znači neku vrstu duhovnog prosvetljenja – možete početi verovati u nešto ili će vam se sistem vrednosti jako proširiti.

Jupiter će napraviti pozitivan aspekt prema vašem Suncu, što znači da ćete jednostavno napredovati i profesionalno i u smislu vaše svesti. Ovo je aspekt uspešnog i prijatnog rasta.

Vaga

Jupiter ulazi u vaš sektor krize i velikih finansija, što znači da možete podići kredit, hipoteku, početi štedeti novac za porodični budžet ili dobiti veliko osiguranje. Postoji i mogućnost velikih promena u vašem životu, koje ćete doživeti kao veliku krizu.

Ovo stanje uma može biti povezano sa zanimanjem za psihologiju – možete u sebi otkriti komplekse i strahove o kojima niste ni razmišljali.

U ovom razdoblju može se pojaviti intimna veza, koja će za vas postati svetla i sudbonosna.

Škorpija

Jupiter ulazi u vaš sektor partnera i klijenata, što znači da možete upoznati novu osobu. Aspekt obećava primanje poklona, popularnost, uspešnu promociju vašeg ličnog projekta (na primer, putem oglašavanja i publikacija).

Onima koji trenutno traže posao Jupiter može doneti veliki ugovor s međunarodnom organizacijom koji će značajno povećati vaše prihode.

Ako se želite venčati, tada ćete u roku od godinu dana verovatno dobiti ponudu.

Strelac

Jupiter se pomera u vaš sektor zdravlja i rutine, što znači da ćete se više posvetiti brizi o sebi, a na poslu ćete imati više zadataka koje morate izvršiti. Ne radi se o negativnom aspektu, već o povećanju vašeg zaposlenja kako biste dobili značajniji status u očima kolega.

Možete čak voditi nekoliko projekata u isto vreme – sve će to uroditi plodom za godinu dana, a vi ćete odskočiti u očima drugih.

Što se tiče zdravlja, možda imate dobrog lekara koji će vam pomoći da poboljšate režim ishrane i sportsku aktivnost.

Poželećete nekoga ko će vam biti primer za zdrav život, što znači da ta osoba može promeniti vaš celokupni pristup načinu života i dobrobiti.

Jarac

Jupiter ulazi u vaš sektor dece, što znači da možete dobiti dete u sledećih godinu dana. Takođe, ista kuća natalne karte odgovorna je i za lične projekte – možda ćete imati sopstveni posao koji će biti vezan za međunarodne teme ili će to biti neki projekat preko interneta.

Za vas, Jupiter u Biku formira aspekt trigona prema vašem Suncu – vaše samopouzdanje će definitivno porasti i jednostavno ćete se osećati srećnije.

Razlog će biti unutra – jednostavno ćete osetiti radost u sebi, najviše zbog činjenice da ste jedinstveni i da je to vaša super moć.

Vodolija

Jupiter ulazi u vaš sektor nekretnina, što znači da vas čeka kupovina kuće, stana ili zemljišta ili farme. Možete se odlučiti i na ozbiljnu investiciju – izgradnju vinograda, vikendice ili porodičnog imanja.

Takođe često ova pozicija Jupitera donosi promene u životu roditelja, posebno majki.

Na primer, može se odlučiti školovati, kupiti stan u inostranstvu ili čak otići na put oko sveta.

Ribe

Jupiter ulazi u vaš sektor veština i komunikacija, što znači da ove godine možete krenuti na obuku, početi da učite strani jezik za komunikaciju s kolegama iz inostranstva ili ćete imati više poslovnih putovanja.

Osim toga, Jupiter može doneti pojavu važne osobe među rođacima – može vam pružiti pokroviteljstvo u dobijanju dokumenata, kao i sticanju ulaznica i nekih vrednosnih papira.

Ako planirate preseljenje, onda se to može dogoditi, ali u formatu prebivališta na gotovo dve adrese. Za one Ribe koje planiraju kupovinu automobila počinje najpovoljniji period, piše Atma.hr.

***

Bonus video: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram