Veliki kineski horoskop do kraja septembra: Burni dani su pred nama

kineski horoskop
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Spremite se na izazovan period.

Kineski Zodijak podeljen je na 12 znakova, tj. životinja, a prognoze za sebe naći ćete prema godini rođenja koja se odnosi na određeni znak.

Pacov (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Bilo da se odnosi na vaš posao, lična interesovanja ili porodične aktivnosti, neke od vaših ideja i sugestija će biti posebno dobro prihvaćene i dobićete zahvalnost i uvažavanje onih oko sebe. Ovo je mesec u kom treba da budete preduzimljivi. Takođe, ako možete da dopuni svoje veštine i znanje, čak i ako je to samo čitanje informativnih članaka, bićete iznenađeni koliko brzo možete da iskoristite to novo znanje i da imate koristi od njega.

Takođe, ovo će biti odličan mesec sa prijatnim periodima uz porodicu i prijatelje, a posebno dok ste na odmoru.

Za one koji su singl nova iznenadna romansa je na vidiku.

Vo (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Vo je uporan i ima čvrstu volju i, dok drugi mogu da pokleknu pod pritiskom ili se osećaju frustrirano kada rezultati izostanu, Vo nastavlja da istrajava. I ovog meseca će njegova jaka vera biti dobro nagrađena. Uprkos nekim kašnjenjima ili sumnjama drugih, vaše pridržavanje planova i principa doneće lepe, pa i iznenađujuće rezultate.

Pored toga, zahvaljujući svojoj stručnosti i veštinama imaćete priliku da pokažete koliko vredite, kao i da poboljšate svoj položaj i izglede.

Oni koji su slobodni treba da očekuju novu ljubav jer se već oseća u vazduhu.

Tigar (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Iako je dobronameran, Tigar će morati da drži pod kontrolom svoju impulsivnu prirodu. Ovo nije mesec za iznenadne akcije bez razmišljanja o posledicama ili značajnim odlukama bez adekvatnih konsultacija.

Umesto toga, trebalo bi da svoje ideje i misli prvo lepo oblikujete, da razgovarate sa drugima, kao i da posmatrate kako se situacija razvija. Dolaze zanimljivi dani, ali Tigar treba da deluje oprezno i uzdržano.

Na poslu će sigurno biti prilike da napredujete kasnije tokom godine, ali u septembru 2022. ne smete da ugrozite svoju poziciju ili reputaciju time što će biti ishitreni ili previše otvoreni. Takođe, Tigar treba da izbegava finansijske rizike tokom meseca ili da bude u iskušenju da troši bez obzira na svoju pravu situaciju.

S druge strane, možete da se radujete prijatnom vremenu sa porodicom i prijateljima, pri čemu će poslednje dve nedelje septembra biti posebno zabavne u društvu.

Tigar takođe treba da razmisli o tome da stupi u kontakt sa nekim prijateljima ili rođacima koje nije video neko vreme. Zanimljive vesti bi mogle da uslede.

Zec (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Ovo će biti srećan period za Zeca i, ako ima ideje koje želi da ostvari, trebalo bi da ih sledi. Bilo da je to upis na neki kurs ili bilo kakav novi projekat, imaće zanimljive rezultate.

Moguće je da ćete s tim što započnete stići mnogo dalje nego što ste zamišljali. I, ako želite da napreduje u svom poslu, ono što usledi imaće veliki značaj.

Ovaj vremenski period donosi i nekoliko velikih iznenađenja. Zec bi takođe mogao da ima sreće s nekim kupovinama koje obavi do kraja meseca, posebno sa onim što želi već neko vreme, ali čemu je bilo teško ući u trag.

Takođe ćete uživati u podršci i druženju s porodicom i prijateljima i možete se radovati prijatnim društvenim prilikama od sredine septembra. Generalno, dobar i konstruktivan period je pred vama, piše thechinesezodiac.org.

Zmaj (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Zbog svoje prijateljske i druželjubive prirode Zmaj će biti veoma tražen tokom meseca, a njegov društveni život donosi mnogo zadovoljstva. Možete da se radujete sjajnim i značajnim susretima sa onima koji su vam posebno dragi. Tu je i šansa za putovanje, kao i neke zanimljive aktivnosti koje vode do novih prijatnih prilika.

I ljubav če cvetati. Veza pred vama biće sve značajnija.

Samci će upoznavati nova zanimljiva lica.

Međutim, iako će privatno ovo će biti dobar mesec, na poslu bi Zmaj trebalo da izbegava rizik i nagle reakcije. Da biste sprečili probleme, potrebna je pažnja i oprez.

Slično tome, novac će vam se lako izvlačiti, pa bi bilo dobro da bolje promislite o određenim kupovinama.

Suma sumarum, do kraja meseca ćete uglavnom dosta uživati.

Zmija (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Pred vama su uzbudljivi dani i trebalo bi da iskoristite svoje znanje, stručnost i ideje. I promovisanjem sebe i svojih talenata, Zmija može da se raduje nekim prijatnim trijumfima, kao i značajnom napretku.

Ovo je vreme za napredovanje i preuzimanje inicijative. Međutim, iako toliko toga može da prođe dobro, Zmija mora posebno da vodi računa o svojim odnosima sa drugima. Napredak zahteva podršku i odobrenje drugih, timski rad,a vi ste često solo igrač. Za one koji se bave kreativnim zanimanjima ili koji imaju interesovanja koja im omogućavaju da se izraze, ovo može biti vreme značajnog uspeha.

Zmijini napori će takođe dovesti do poboljšanja finansija, ali ne bi trebalo previše da žurite da potrošite bilo kakav višak. Novac koji je sada izdvojen može se bolje nameniti kasnije tokom godine.

Ovo će za vas biti prijatan period, ali ne zaboravite da morate da pažljivo slušate i šta misle drugi.

Konj (1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Ovo će biti konstruktivan period za Konja. Usavršavaćete svoje veštine, ali i ideje koje dugo imate na umu i bićete zadovoljni onim što se dešava i šta postižete. A ako prihvatite i savete drugih, otkriće da to može pomoći da sve ide brže i bolje.

Biće i dodatnih bonusa jer ono što postignete do kraja ovog meseca može imati pozitivne posledice u mesecima koji su pred nama. I u poslovnom smislu, ali i ličnom, ovo će biti koristan i pozitivan period.

Takođe, Konj treba da iskoristi svaku priliku da otpuruje negde. Može i da se raduje nekim lepim i značajnim prilikama u svom društvenom životu, uz prijatno iznenađenje koje sledi krajem meseca.

Koza (1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Pored zabava i drugih okupljanja, prijatelji će često želeti da se vide s vama, a ovo može biti uzbudljivo vreme posebno za samce.

Znaćete da uživate u potpunosti. Takođe, sreća će vas pratiti i s novcem i, iako će vaši troškovi često biti veliki, nekako ćete uvek uspeti da nađete sredstva da ispunite ono što želite.

Pored toga, moguće je da vas sreća pogleda i na nekom takmičenju ako se prijavite.

S druge strane, na poslu ne bi trebalo da dozvolite da vam standardi padnu ili da popusti koncentracija. Nemarnost ili nepažnja bi mogli da potkopaju vaše izglede za napredak, ali srećom samo privremeno. Septembar 2022. je mesec kada Koza treba da da sve od sebe i da uživa u divnim danima kojislede.

Majmun (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Majmun ima veoma pronicljivu prirodu i svestan je promena koje će mu očistiti put. Naročito u njegovom radu, glasine o promenama i mogućim novim prilikama mogle bi da znače šansu za napredak i, da bi ih sasvim iskoristio, Majmun će morati da se dobro ponaša u ovom trenutku.

Izgradnjom kontakata i podrške, iznošenjem novih ideja, kao i pokazivanjem posvećenosti, sigurno možete da impresionirate nadeđene i da povećate svoje izglede u narednim mesecima koji slede.

S obzirom na svoje radne obaveze, Majmun treba da zadrži svoje druge obaveze pod kontrolom i da se pobrine da ima dovoljno prilike da se odmori. I ako odvojite vreme za svoje voljene i povremeno izađete na večeru, na neku zabavu ili čak odete na odmor, otkrićete da će vam to dobro doći. Ovo može biti važan mesec za Majmuna, ali on mora da nađe ravnotežu za svoje aktivnosti.

Petao (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Pred vama je prijatan i konstruktivan mesec. Petao će u svom radu biti posebno ohrabren kako se budu razvijali sadašnji i planovi, a za one koji žele da napreduju mogu se pojaviti interesantne prilike.

Saradnici će biti posebno impresionirani vašim kvalitetima, što će vam svakako pomoći.

Osim toga, Petao će kontaktom sa kolegama entuzijastima dobiti dodatne zanimljive mogućnosti.

Ali pazite – nevina primedba ili iskren komentar može izazvati sramotu kod porodice i prijatelja.

Uživajte u ovom periodu, dobro iskoristite svoj talenat, ali pazite na ono što govorite.

Pas (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Pas uvek voli da se pohvali i u septembru će njegov rad, pažljiva priroda i ideje privući pažnju onih koji treba.

A s obzirom na to da vaši izgledi obećavaju mnogo u narednih nekoliko meseci, pohvale koje dobijate i način na koji impresionirate umnogome će pomoći za dalje.

Osim toga, nove osobe koje takođe imaju uticaj biće pod utiskom vaših kvaliteta, a kad date najbolje od sebe, zaista ćete imati mnogo koristi.

Uživaćete i sa porodicom i prijateljima.

Takođe, vredi obratiti pažnju na svaki savet koji neočekivano dobijete od dobrog prijatelja, posebno s obzirom na ljubavni preokret u kome će uskoro uživati.

Svinja (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Svinja je pronicljiva i do kraja meseca će osetiti da nije sve kako bi trebalo da bude što se tiče posla. Sumnjate da neke kolege nešto koče ili da se određene aktivnosti ne odvijaju onako kako biste želeli. A imajući u vidu vašu zabrinutost, moraćete da ostanete na oprezu i da ne činite ništa što bi ugrozilo vašu sadašnju poziciju.

Do kraja septembra situacije će postati jasnija i sumnje će se ublažiti, ali ovo je vreme za brigu.

Na ličnom planu Svinja će takođe mnogo toga želeti da uradi, ali, kako se ne bi rasplinula i istrošila energije treba pažljivo da planira svoje aktivnosti i obaveze.

Uz dobru organizaciju, svakako ćete moći da uživate i da se radujete divnim danima sa porodicom, prijateljima, ali i sa novim obožavaocima.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram