Večeras je kobni „Hladan Mesec“, to znači haos za ova 4 horoskopska znaka

horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Da li ste među njima?

Horoskopska vladavina slobodnog i vedrog Strelca je iza nas. U sezoni smo Jarca koji nudi boljitak uz jaku ambiciju i izuzetnu organizaciju. Slušajte šta vam svojim smernicama poručuje i ne dozvolite sebi suviše odstupanja od sopstvenih planova, kako ne biste uništili produktivnost i izgubili dodir s potrebama i ciljevima.

Puni Mesec u znaku Raka, koji nastupa 26. decembra i poslednji je u godini smatra se hladnim. Ne samo zbog temperatura koje inače dominiraju vremenom već i mesečeve mene koja podilazi zimskom solsticiju.

Tokom ovog perioda nekoliko znakova Zodijaka, tačnije njih četvoro, teško će moći da izbegnu njegov uticaj.

Ovan

Bićete izuzetno impulsivni, a šta bi moglo negativno da se odrazi na vaš teško stečeni i izgrađeni uspeh. Pazite da se ne zanosite nemogućim i ne udaljavajte se previše od već započetih ciljeva.

Ujedno, posebno ste motivisani pa biste mogli da planirate nove poslovne projekte. Oni će svakako biti isplativi i na dobrom ste putu, ali samo ako se još malo strpite i kontrolišete. Planove delite samo s onima kojima zaista verujte, a čuvajte od ostalih.

Ako ste u partnerskom odnosu, ne odlažite razgovore o temama koje vas muče. Što to duže činite to su veće mogućnosti kako ćete, upravo time, ugroziti vezu. Vreme je idealno za konkretna rešenja.

Rak

Inače ste emotivni i dobro usklađujete svoje emocije s spoljašnjim svetom jer se po njima ravnate, ali postoje određeni segmenti s kojima odlažete suočavanje. Ne činite to.

U idealnoj ste poziciji da se otvorite i rešite sve što vas opterećuje i čime ste nezadovoljni. Neke stvari će zbog toga iskusiti gorak ukus konačnog, ali trenutno je to nužno.

Bez toga, bez ranjivosti nećete moći da sačuvate sebe, a time ni odnose koji su vam zaista potrebni i do kojih vam je stalo.

Vaga

Doba je harmonije i jasno vam je kako je sve što ste do sada činili vodilo do ove tačke. Tog uvek traženog balansa.

Mnoštvo je obaveza koje vas i dalje pritiskaju i najradije biste stajali na vrhu neke litice i vrištali iz sve snage kako biste ih otpustili. Nažalost, još treba da nastavite.

Priuštite sebi trenutak slobode, samoće… pobegnite od svih, kako biste lakše podneli ovaj teret kojem se, ipak, morate vratiti.

Jarac

Ovo je vaša vladavina, vaš period, vaš trenutak. Ali, postaće zaista realizovani tek nakon što napravite reevaluaciju stvarnih vrednosti i faktora motivacije. To bi moglo da dovede do opterećenja, ali je nužno.

Stigli ste daleko. Odlučni ste i možete još malo istrajati kako biste doveli do kraja ono što vam je zaista bitno. Pred krajem ste ciklusa i uskoro ćete osetiti uzbuđenje koje donose nove vesti i novi sadržaji, piše Sensa.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram