Ultimativni ženski vodič: Kako da usrećiš sebe u pet koraka

Foto: Credit line: Anna Berkut / Alamy / Alamy / Profimedia

Velika prekretnica u karijeri, slavlje u porodici, ili jednostavno loš dan – bez obzira šta je povod, uvek je dobro vreme da počastite sebe. Zaslužile ste to, jer svaka žena dnevno žonglira sa hiljadu obaveza na poslu i kod kuće, a pritom mora da uvek izgleda sveže i odmorno. Vreme je za predah!

Donismo vam ultimativni ženski vodič za uživanje, koje će vam vratiti energiju i podsetiti vas zašto je važno da ugodite sebi. Važno je da na prvo mesto stavimo ponekad stavimo sebe, opustimo svoja čula i prepustimo se hedonizmu.

Naš vodič za uživanje ima pet koraka.

Vikend u lukuznom hotelu

Ne morate da putujete daleko da biste se osećali kao kraljica – priuštite sebi nezaboravan vikend u prelepim srpskim hotelima. Naš predlog je Hotel Premier Aqua 5*, koji nudi prvi „adults only“ koncept u Srbiji, idealan za bezbrižan odmor. Smešten je na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik. Čeka vas uživanje u spa centru, otvorenom i zatvorenom bazenu i mirnoj lepoti Fruške gore. A najbolje od svega je što sa Visa Gold, Visa Platinum ili Visa Infinite
karticom imate popust od 10% na sve sadržaje prilikom plaćanja.

Uživanje u najboljem vinu

Nekada nam samo flaša dobrog vina treba da zaboravimo na sve probleme i izbrišemo stres. Još ako je pijete u dobrom društvu, uz zanimljiv razgovor, stvorićete nezaboravne uspomene. Idealno mesto za degustaciju najboljih vina je Atelje vina Šapat. U vinariji postoji podrum odakle se pruža pogled na sve

prostorije u kojima se Šapat vino stvara, a specijalno je namenjen i dizajniran za udobnu i opuštajuću degustaciju. Pri dolasku napomenite da ćete račun platiti Visa premium karticom i na poklon ćete dobiti piće i dezert po izboru.

Odvezite se u nepoznato

Kada ste se poslednji put upustili u avanturu – onu pravu, spontanu, uzbudljivu, punu iznenađenja? Vreme je da ponovo vratite neustrašivost u vaš život – a za to vam treba samo dobar auto. U Beogradu postoji jedna adresa koja će vam to omogućiti – Budget rent a car ima bogat izbor najnovijih modela svetskih
brendova proverenih performansi po najpovoljnijim cenama! Ukoliko odaberete Budget rent a car i vozilo platite Visa premium karticom, ostvarićete popust od 10%.

Maksimalno opuštanje

Razmazite sebe i oporavite telo od svakodnevnog stresa opuštanjem u skrivenom i luksuznom spa centru u srcu Beograda. Dobar trening pomoćiće vam da se rešite nakupljene negativne energije, a nakon toga je idealan izbor sauna – da očistite sve toksine iz organizma. Rashladite se u bazenu i bićete kao novi.
Saruna Skyline centar u Ulici kneza Miloša nudi sve to, a korisnike Visa Gold kartica očekuje popust od 5%, dok korisnike Visa Platinum i Infinite kartica očekuje 8% popusta.

Dan bez kuvanja

Možda zvuči beznačajno, ali postoje dani kada samo želimo da dođemo kući, uvučemo se u krevet i ne radimo baš ništa. Takvim danima dokolice nedostaju samo „grešna“ zadovoljstva u vidu omiljene hrane, nakon što pustite zanimljivu seriju ili napeti film. Naručite vaše omiljene gastro specijalitete preko Glovo
aplikacije – i za svaku narudžbinu preko 3.000 RSD koju platite sačuvanom Visa premium karticom dobićete promo kod sa 500 RSD popusta na narednu porudžbinu. Promocija se odnosi na plaćanje sačuvanom Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticom.

Neka uživanje počne!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram