Tri znaka u kojima su rođene najperverznije žene

Film
Foto: Studio Canal - Les Cinemas de la / AFP / Profimedia

Za ove žene zvezde tvrde da apsolutno ne mare kakav utisak ostavljaju svojim ponašanjem i da se nikada ne kaju zbog toga. Kažu i da su muškarci koji završe s njima pravi srećnici.

Ribe

Ribe su vrlo emotivni znakovi i ovim ženama seks predstavlja više od fizičkog iskustva jer ih hrani i smiruje. Tako će ove žene muškarcu kojeg izaberu bez problema pokazati svoje pravo lice i dati celo svoje srce i telo. Ribe takođe retko varaju, ali postoji caka: kako se brzo zapale, tako se brzo i ohlade. Ipak, nije retkost da ljubavi daju drugu šansu. Ako to uspe, žena u ovom horoskopskom znaku će voleti kao da je zaljubljena prvi put.

Pročitajte još:

Ovan

Ako želite da u potpunosti osvojite ženu Ovna, morate da joj pružite dovoljno zadovoljstva, ali i da ispunite njenu egoističnu stranu. U suprotnom, neće joj biti problem da odleprša sa strane i sve to potraži kod nekog drugog. Drugim rečima, muškarac koji želi da ostane pored ove žene mora da bude spreman da isprati njen divlji životni tempo, gde se svaki dan živi kao da je poslednji. Takav utisak ostavlja i u seksu, pa će vam bez problema pokazati kako ste samo njeni, pišu na sajtu Index.hr.

Blizanci

Za žene Blizance često možete da čujete kako imaju najmanje dva lica i dve duše, prvenstveno zbog divljeg prepuštanja strastima. Tako ova žena voli žestoku igru, ali i vođenje ljubavi, razgovor i zabavu. Drugim rečima, ovim ženama treba muškarac koji će ispuniti sve njihove želje, a ako ga ne pronađu, scenario je sličan kao i kod Ovnova – utehu će potražiti na nekom drugom mestu.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram