Tri horoskopska znaka kojima oktobar neće biti lak

Kejt Mos
Foto: Matrixmedia / Matrixpictures / Profimedia

Retrogradni Merkur ponovo muti planove.

Oktobar počinje retrogradnim Merkurom koji se završava u Devici omogućavajući vam da jasno razmišljate, komunicirate i analizirate detalje. Pluton će slediti Merkurovo vođstvo od 8. oktobra a onda slede turbulencije.

Pun mesec u Ovnu 9. oktobra izaziva vas da se izrazite, a da ne dozvolite svojoj strasti da podstakne žestoke sukobe. Ova 3 znaka su u posebnom iskušenju da pokvare gotovo sve odnose i to samo zbog svoje svojeglavosti pa je savet njima da se ujedu za jezik i razmisle dva puta pre nego se upuste u raspravu.

Bik

Vaša tvrdoglavost bi mogla da vas uvali u nevolje ovog meseca. Dokažite svoju stabilnost tako što nećete nasedati na provokacije onih koji baš to žele – da zapale vaš fitilj.

Vaš ljubavni život može biti u centru vaše pažnje, naročito ako energiju usmerite u partnerstvo koje tokom oktobra ima mnogo veće šanse za razvoj od svih drugih odnosa. Ipak, vodite računa da vas loši odnosi na poslu i porodici ne odvuku u drugu krajnost jer postoji rizik da biste mogli ugušiti voljenu osobu.

Devica

Oktobar će početi veoma dramatično za vas navodeći vas na pomisao da ste sazreli, naučili, shvatili. I zaista, nije reč o tome da vam se dosadašnji rad neće isplatiti samo je u ovom periodu previše pretećih aspekata.

Žurba da podelite svoja otkrića i saznanja sa drugima, da ih posavetujete ili im objasnite, može se pokazati kao kobna ovog oktobra. Moguće su konflikti na svim životnim aspektima i to inicirani pre svega vašom potrebom da „podelite“. Naučite kada da je vreme da se povučete i prepustite kontrolu.

Škorpija

Želite li održati pristojne ako ne harmonične odnose sa drugima,ovog oktobra ćete morati da menjate svoj stav i ponašanje. Vaše kolege mogu protumačiti vašu strast i volju kao da previše šefovanja i kritike. Zapamtite, dobar vođa zna kada treba da napravi kompromis i sasluša ideje drugih.

Kada od 23. oktobra otpočne sezona Škorpije, vi čete biti u centru pažnju. Ovo vreme iskoristite da naučite da se prilagodite i zatražite pomoć od onih koji vam je mogu pružiti, prenosi Luftika.

***

Bonus video: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Instagram