Tri horoskopska znaka kojima će ovo biti najsrećnije leto u životu

Gossip girl
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Jupiter je 25. maja ušao u razigrane i živahne Blizance pa će tokom leta 2024. ova zabavna planeta zasuti srećom tri vazdušna znaka.

U nastavku saznajte da li ste među tri horoskopska znaka koji će ove godine imati najsrećnije leto.

Blizanci

Cela ova godina je uzbudljivo vreme za Blizance zahvaljujući Jupiteru koji je osvetlio vaš znak prvi put za više od decenije. Leto 2024. zapravo je početak ovog čarobnog razdoblja rasta i sreće, zato budite spremni za zabavu i uživanje u radosnoj energiji koja vam dolazi. Ovo leto donosi velike promene za Blizance tako da ćete se možda osećati samopouzdanije i optimističnije u pogledu onoga što dolazi.

Mlad Mesec u Lavu četvrtog avgusta je još jedno uzbudljivo vreme za vaš društveni život pa napravite uzbudljive planove. Osim što ćete imati Jupiter na vašoj strani celog leta, planeta ljubavi Venera počeće tranzit kroz najrazigraniji i najstrastveniji deo vaše karte krajem avgusta, donoseći vam obilje kreativne inspiracije i romantičnih prilika tokom zadnjeg dela leta.

Vaga

Ovo leto biće uzbudljivo za vas, Vage, jer će Jupiter provesti celu sezonu u vašoj devetoj kući avanture. Ovo je vrlo povoljno za sve stvari vezane za putovanja pa je fantastično vreme da isplanirate poseban letnji odmor ili se odlučite za zabavno putovanje s prijateljima. Bićete optimistični i otvoreni pa biste mogli biti skloni isprobavanju novih stvari ili upuštanju u nešto posebno uzbudljivo. Nebo je granica ovog leta, zato razmišljajte pozitivno i proširite svoje horizonte.

Osim toga, vaša vladajuća planeta Venera biće u vašem znaku tokom poslednjeg meseca leta, što će vam dati još više šarma. Ovo je savršeno vreme da potražite letnju ljubav ili se odlučite za glamurozni makeover. Neposredno pre jesenjeg ekvinocija, veseli Jupiter će se predivno uskladiti s planetom zadovoljstva Venerom u vašem znaku, podižući lestvicu sreće i stavljajući čarobni kraj ionako sjajnom letu.

Vodolija

Srećni Jupiter biće u vašoj zabavnoj petoj kući celog leta, Vodolije, pa očekujte da će sreća i razigranost biti prioriteti u nadolazećim mesecima. Lako ćete maksimalno iskoristiti svoje slobodno vreme i posvetiti više energije stvarima koje vam istinski donose radost i ispunjenje, bilo da je reč o radu na strastvenom projektu, bavljenju kreativnim nastojanjem, učenju novog hobija ili začinjavanju ljubavnog života. Inspiracija teče, kao i romantika pa zadovoljite svoje srce i uživajte u dobrim vibracijama koje vam dolaze.

Radujte se dodatnom talasu veselja i uzbuđenja tokom poslednjeg meseca leta kada se energičan pun Mesec pojavi u vašem znaku, 19. avgusta, dajući vam priliku da se oslobodite starih navika i prigrlite lakši duh. Ubrzo nakon toga, planeta ljubavi Venera počinje da osvetljava avanturističku zonu vaše karte, nadahnjujući vas da istražujete i eksperimentišete s nekim novim stvarima u svom ljubavnom životu, piše Story.hr.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram