Tri horoskopska znaka koji su pritajeni romantici

horoskop
Foto: TRIO / Backgrid UK / Profimedia

Oni to pokazuju na suptilniji i nepridvidiv način.

Ovi horoskopski znakovi možda ne izgledaju na prvi pogled kao romantici, ali sigurno znaju pokazati partneru svoju nežnu stranu i biti prave romantične duše. Postoje horoskopski znakovi koji su veoma tajanstveni u vezi svoje romantične strane i oni možda neće odmah da poklone buket ruža, bombonjeru ili da počaste šampanjcem, ali su i te kako romantični i možda će tu svoju stranu pokazati na neki drugi način – ako su sa pravom osobom.

Jarac

Jarac možda ne pokazuje svima u okruženju svoju romantičnu stranu i može drugim ljudima delovati hladno i rezervisano, ali uvek pamti važne datume ili događaje, koji su bitni za njima blisku osobu. Dobro su organizovani, pouzdani, verni, disciplinovani, na zemlji su, ali su sigurno pritajeni, tajanstveni romantici. Možda vas Jarac neće baš svaki dan podsećati na to koliko vas voli, ali kada to učini, osećaćete njegovu predanost i posvećenost. Jarac će biti uporan da sprovede neki plan u delo, bilo da se radi o zajedničkom putovanju ili godišnjem odmoru. Razradiće i isplanirati put vrlo detaljno, misliće unapred na svaki detalj. Želeće da se super provedete i da doživite velike avanture na putu jer je Jarac već prostudirao vrlo dobro sve mape puta i pronašao lokacije za odlične romantične fotografije, piše ultra.ba.

Ovan

Ovan je prvi astrološki znak Zodijaka i on predstavlja akciju, lidera, energiju i vatru. Ovnovi nisu sjajni za pamćenje važnih datuma i godišnjica, ali će vas ipak iznenaditi inovativnim poklonima ili godišnjim odmorima. Oni su mnogo spontaniji, oni žive za trenutak, uvek su za akciju, neko putovanje ili promenu, ne vole dosadu i često će vas iznenaditi romantičnim gestovima, potpuno neplanski. Bitno je da Ovnu nije dosadno i da se stalno dešava nešto novo. Obradovaće vas svojim inovativnim idejama i predlozima. U društvu Ovna nikad nije dosadno. Ko kaže da avantura i akcija ne mogu biti romantične…

Devica

Device su jedan od najpažljivijih, najorganizovanijih i najdetaljnijih znakova Zodijaka i uvek obraćaju pažnju na najsitnije detalje. Devica vam neće možda pisati ljubavne poruke ili kupiti plišane medvediće sa srcima, ali će vam na neki drugi način pokazati svoju romantičnu stranu i obradovati vas romantičnim gestovima. Udeliće vam lepe komplimente – da se osetite lepo, napraviće detaljan plan kako da se super provedete na zajedničkom putovanju ili godišnjem odmoru. Pomoći će vam da ostvarite svoje ciljeve i snove jer je veoma analitična i detaljna, imaće živaca da vas detaljno sasluša i predloži vam kako da ostvarite sve sa liste zacrtanih ciljeva i obaveza. Pokloniće vam dobru knjigu, dakle neki praktičniji i inspirativniji poklon.

BONUS VIDEO: GEJ VENČANJE

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram