Tri horoskopska znaka koja najviše lažu

Foto: ABC Family / Alloy Entertainment / AFP / Profimedia

Među svim horoskopskim znakovima ima onih koji lažu, bila to sitna ili krupna laž u dobroj ili lošoj nameri, bele laži ili pak one zlonamerne. Ipak, ovi horoskopski znaci se u tome izdvajaju, piše astrolog Vukašin Stošić.

Piše Vukašin Stošić

Saznajte da li se vi, vaš partner ili znak koji vam je oduvek miljenik nalazi na ovoj listi.

Ribe

Ovde je uvek teško razaznati laz of istine, jer ribe sve znaju da kamufliraju. One su uvek tu da pruže podrsku, empatiju i ohrabrenje, ali da li su uvek iskrene u tome, sigurno da nisu.

One svojom prirodom mogu itekako manipulisati izigravajući žrtvu, te patetikom skrenuti sa teme i zamaskirati istinu. Katkad mogu biti sebične i koristoljubive, a da vam to prezentuju sasvim suprotno. Iza svega toga se krije strah da se direktno suoče sa onim što ih muči ili se pak plaše da budu povređeni, pa odmah od starta nastupaju sa maskom na licu.

Foto: Shutterstock

Vaga

Znak koji laže zato sto ne želi da povredi druge. Ono što istinski misli skriva i govori vam sitne bele laži uvijene u slatkorečivu notu najfinije čokoladice koje možete pojesti.

To su uglavnom sitnice, jer oni ne žele konflikt i neprijatne situacije, a delom i njihov odbrambeni mehanizam, jer se ne žele suočiti sa istinom. Nekad vole da čuju laž koja će ih motivisati i vratiti im nadu da život zaista nekad može biti bajka.

Kosa
Foto: Shutterstock

Blizanci

Ovde laži dolaze isključivo usled prepričavanja spletki, tračeva i svakodnevnih peripetija. Blizanci retko kada imaju zlu nameru, ali vole da zakuvaju čorbu i stvore napetu i uzbudljivu atmosferu, pa su oni dežurni glasnici izvitoperene priče usled koje dolazi do svađe dvoje ljudi.

Povod su naravno Blizanci koji su već uzeli kokice i uživaju u predstavi koju su sami režirali.

***

Bonus video: Već viđeno

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Sent from Yahoo Mail on Android