Tri astro znaka koje danas očekuje sudbinski susret – prava ljubav

Horoskop
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na današnji dan romantične veze prelaze na novu i inspirativnu teritoriju, a prijateljstva se učvršćuju.

Tranzitno Sunce i Mesec imaju način da učine da sve deluje poetično i uzdignuto.

Za one koji su tek pronašli novu ljubav, stiže osećaj uzbuđenja i spremnosti – možda je ova nova ljubav baš ona prava. Mrzimo da vidimo stvari u negativnom svetlu, jer je Sunce u savršenoj harmoniji sa rastućim Mesecom u Biku, pa sve sija.

Za tri horoskopska znaka, današnji dan obećava ljubav u izobilju, a ta ljubav dolazi bez sumnje i straha. Ništa im neće stajati na putu ljubavi.

Vaga

Današnji dan vam donosi smirenost za kojom žudite i saznanje da šta god da radite, to je prava stvar. U ljubavi, to znači da tokom Sunčevog sekstilnog Meseca, vi i vaš partner nećete imati oko čega da se svađate i imaćete slične poglede da različite stvari.

Ovo je važno jer ste u prošlosti imali probleme koji su poremetili ravnotežu, a tokom Sunčevog sekstilnog Meseca, činiće se kao da nema problema o kojima bi se moglo govoriti.

Sasvim je moguće da ćete baš danas prevazići sve probleme. Vi i vaš partner ste prošli sve testove i još uvek ste zajedno. Dok vas Sunčev sekstil Mesec obasjava, jasno ćete videti da mir, tišina i ravnoteža dobro funkcionišu u ljubavnoj vezi.

Škorpija

Bilo je trenutaka u vašem životu kada ste se osećali kao da je sve što radite borba da vaša veza uspe, a bilo je i trenutaka kada ste se mogli zakleti da gubite bitku.

Danas vam donosi novu perspektivu koja će biti osvežavajuća. Tokom Sunčevog sekstilnog Meseca, videćete da su vaši napori konačno dali pozitivne rezultate. Vau, kakva promena, zaista.

Vaš prirodni skepticizam vas je držao u razmišljanju da nikada ne verujete da bi se vaša romantična veza ikada mogla pretvoriti u nešto što bi moglo potrajati. Čini se da je sve što je bilo potrebno bilo vreme.

Sada ste napokon postigli ono što ste hteli i sve će funkcionisati odlično. To će vam uliti dodatno samopouzdanje u vezi, pa ćete je nastaviti u ljubavi i miru.

Vodolija

Ono zbog čega se danas, 24. februara, osećate tako srećnim je to što ste konačno pronašli nekoga ko se slaže sa vašim životnim stilom. To ne znači da vam je tako teško ugoditi, ali imate određene kriterijume i nemojte se pokolebati u pogledu svojih uverenja.

Tokom Sunčevog sekstila Meseca neko će napokon tačno videti ko ste i neće imati želju da vas menja. Ta osoba će želeti da zna više o vama jer će biti fascinirana načinom na koji živite.  Pažnja koju ćete dobiti dolazi od nekoga ko je zaljubljen u vas, takvi kakvi jeste. Ovo je ono što ste želeli, i početak je nečega što bi moglo da ispadne ispunjeno ljubavlju i lepotom.

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram