Tri astro znaka koja večeras prave fatalnu grešku u ljubavi

horoskop
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pojedinim znakovima Zodijaka stiže promena 9. avgusta 2022, koja će rezultirati željom za prekidom veze. Ali to ne znači da je odluka ispravna.

Ako osetite želju da raskinete sa osobom sa kojom ste u vezi ili pomislite da niste više zaljubljeni, razmislite dvaput i zapitajte se da li je to zaista ono što biste voleli. Naime, ako je verovati zvezdama, postoji velika šansa da raskid trenutno nije pravi odgovor na bilo koje pitanje.

Bik

Poslednja stvar koju želite da uradite je da raskinete sa osobom koja vas čini tako srećnim… A ipak, zbog vaše ćudi možda ste danas otišli predaleko u svađi, a sve zbog energije između Meseca i Urana.

Zaustavite se i razmislite pre nego što uradite nešto bespovratno. Velike su šanse da ste u vezi sa osobom svog života, pa nije dobro da je odbacite samo zbog nekog glupog komentara, piše YourTango.

Jasno je da niko nije savršen, pa ni vaš partner. Ali da li je zaista potrebno raskinuti sa njim da biste mu pokazali ko je u pravu?

Ne morate ići tako daleko. Razmislite o svemu pre nego što zauvek izgubite voljenu osobu.

Škorpija

Problem za vas ovog 9. avgusta jeste to što verujete u svoje laži, a sve te laži se tiču toga kako doživljavate svog partnera.

To znači da vam je nekako ušlo u glavu da se partner prema vama ponaša pogrešno. A niste voljni da saslušate njegovu stranu priče. Umesto toga, radite sve kako biste ga odgurali od sebe, a sada kada ste na tom putu, deluje da nema povratka.

Niko vas neće razuveriti i kraj ljubavi je najverovatnije neminovan, iako je jasno da prenagljujete.

Strelac

Niste sigurni u svog partnera tokom ovog perioda, a igrali ste na pasivno-agresivnu kartu u želji da vidite da li je vredan vas ili ne.

Dovodili ste partnera u iskušenje da učini ešto pogrešno, mislili da će vas nekako izneveriti, a sve da biste imali opravdanje za raskid.

Večeras je sve na vrhuncu i vi kao da želite da vas izneveri – želite da učini nešto toliko loše što ne biste mogli da oprostite.

Ali ne zaboravite da ste i vi, kao i partner, deo vašeg zajedničkog problema. I baš vaš karakter vam večeras može doneti krah veze.

BONUS VIDEO: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram