Stiže vladavina Riba – osobama rođenim u ova 4 znaka donosi neviđenu sreću

Foto: GOLD CIRCLE FILMS-SAFRAN COMPANY,THE-DEAD FIANCEE PRODUCTION - Album / Album / Profimedia

Vladavina Riba počinje u ponedeljak, 19. februara i trajaće do 20. marta.

Tokom vladavine Riba posebno se ističu četiri znaka Zodijaka koja bi mogla da osete više sreće i pozitivnih promena od ostalih.

Proverite jeste li među njima.

#related-news_1

Ribe

Srećan rođendan, drage Ribe. Ovo je vaša sezona i vaše vreme da zablistate. Ovo je sjajno vreme da se fokusirate na sebe.

Odvojite vreme da se razmazite u ovoj rođendanskoj sezoni i odvojite vreme da se opustite i napunite energijom.

Ovo je period u kojem ćete se osećati posebno povezano i emocionalno otvoreno, što može da privuče nova ljubavna interesovanja ili produbi postojeće veze.
Intuicija može da vam pomogne da donesete pametne odluke vezane za novac. Dobar je period za investiranje u kreativne projekte.

Mentalno i emocionalno zdravlje bi trebalo da bude u fokusu. Praktikovanje mindfulnessa i meditacije može da vam bude od koristi.

Bik

Foto: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

Dragi Bikovi, sezona Riba otvara vrata mašti i snovima. Ovo je vreme kada ćete možda osećati snažnu potrebu za begom od svakodnevice, bilo kroz umetnost, meditaciju ili planiranje putovanja.

Vaša finansijska intuicija mogla bi biti jača, stoga obratite pažnju na instinkte koji vam govore kada je pravo vreme za investicije ili štednju.

Emocionalne veze postaju dublje, a vaša sposobnost empatije raste, čineći vas sjajnim prijateljem i partnerom.

Mogla bi da vam se otvore vrata neverovatnom i iznenađujućem novom početku.

Rak

Za vas dragi Rakovi, sezona Riba je kao dolazak kući. Ovo je period kada će vaša prirodna intuitivnost biti na vrhuncu, omogućujući vam da se dublje povežete s sopstvenim osećanjima i emocijama onih oko sebe.

To je idealno vreme za rast i isceljenje, bilo kroz introspekciju, duhovne prakse ili čak umetničko izražavanje. Možete očekivati pojačanu empatiju prema drugima, što može da vam donese dublje veze s prijateljima i porodicom.

Takođe, sezona Riba može da vam otvori vrata ka novim romantičnim počecima ili produbi postojeće veze. Slušajte svoj unutrašnji glas; on će vam biti najbolji vodič kroz ovo emocionalno bogato razdoblje.

Vaša dubina funkcionisaće s energijom Riba, donoseći sklad u lične odnose i potencijal za nove romantične početke.

Dobra prilika za reviziju finansijskih planova s naglaskom na sigurnost i štednju. Mogući su neočekivani finansijski dobici kroz dom i porodicu. Što se zdravlja tiče, važno je da ne zanemarite svoje potrebe. Vreme je za brigu o sebi i pronalaženje ravnoteže.

Škorpija

Vama drage Škorpije, sezona Riba donosi priliku za duboko emocionalno ronjenje. To je vreme kada ćete možda osećati snažnu povezanost sa svojim unutrašnjim svetom, kao i povećanu sposobnost za empatiju prema drugima. Vaša intuicija bi mogla biti izraženija, omogućujući vam da lakše čitate između redova i razumete neizgovorene emocije.

Ovo je takođe razdoblje kada se vaša kreativnost i inspiracija mogu povećati, što vam nudi priliku za istraživanje novih umetničkih ili duhovnih puteva. Emocionalne veze, posebno one romantične, mogu postati intenzivnije, s dubljim razumevanjem i povezanosti.

Postoji mogućnost snažne, duboko iskustvene ljubavne avanture. Razdoblje je pogodno za isceljenje starih rana.

Na poslovnom planu intuicija vam može pomoći u otkrivanju novih prilika za zaradu. No zapamtite, nije dobro vreme za rizik, budite oprezni.

Što se zdravlja tiče – i fizičko i psihičko zdravlje trebalo bi vam biti prioritet. Ovo je dobar period za detoksikaciju i obnovu energije, piše Atma.hr. 

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram