Septembar donosi emotivnu prekretnicu za tri znaka

Foto:shutterstock

Septembar je mesec koji nosi specifičnu energiju, intuicija se razvija, a posle rasterećenih letnjih meseci vraćamo se polako u realnost i rutinu. Međutim, septembar po pravilu odiše romantikom i nosi radikalne životne promene. Rana jesen je savršena za duge romantične šetnje, ljubavne razgovore i večeri ispunjene nežnošću.

Ljubavne čari septembra najviše će osetiti Bik, Devica i Škorpija, piše Luftika.

Bik

Zauzeti Bikovi u septembru će na ljubavnom planu osetiti nalet strasti i originalnosti. Ovaj period je idealan za stabilne parove, kada postaju bliskiji i upućeniji jedni na druge. Septembar će zauzetim Bikovima doneti poštovanje, razumevanje i ljubav u partnerskim odnosima.

Bračni život obilovaće uzbuđenjima i inovacijama, a radost i zadovoljstvo neće izostati.

Period oko 9. septembra Bikovima može doneti novu ljubavnu priču, ali će morati dobro da razmisle o svojim budućim potezima i sami sa sobom odluče da lu su spremni za novu vezu.

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu se tinejdžerski zaljubiti, ali će se i suočiti sa pojedinim dilemama.

Žena, devojka, plaža, osmeh, sreća
Foto: Shutterstock

Devica

U ljubavnom odnosu Devicama će sve biti harmonično, nežno i romantično. Harmonija u odnosu Device će podstaći na lični razvoj i jačanje samopouzdanja. Ako preuzmu odgovornost, Device će neazaustavljivo će hodati putem ljubavne sreće.

Parovi će uživati u septembru, koji će im doneti nove momente i kretivnost u ljubavi. Predaće se celim telom i nove emocije će se probuditi.

Početak meseca stvoriće mogućnosti za novu ljubav sa iskrenom i otvorenom osobom. Romantični razgovori imaće magičan uticaj na Device i samopouzdanje će im skočiti do neba.

Devicama će se u septembru ukazati šanse koje ne bi smeli da propuste.

Foto:Shutterstock

Škorpija

Škorpije će u septembru malo ohladiti glavu, smiriti svoj temperament i uneti harmoniju u svoj ljubavni odnos. Konačno će se opustiti i odahnuti, jer će nevolje i brige biti iza njih. Izazov će predstavljati njihov nagon da se vrate u prošlost.

Zvezde će im doneti puno dobrih ljubavnih vibracija, kreativnih ideja i romantičnih vizija.

Slobodne pripadnike ovog znaka od 21. septembra očekuje preokret na ljubavnom planu. Družite se, zabavljajte, plešite, budite opušteni i flert se može pretvoriti u pravu pravcatu bajku.

***

Bonus video: Već viđeno

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram