Seksualne tenzije će večeras eksplodirati: Tri astro znaka će možda biti neverna

Foto: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

Seksi astro veče.

Australijska astrološkinja otkrila je šta nas čeka tokom poslednjeg punog Meseca u godini.

Džanel Palibrk, iz Melburna, za Dejli Mejl tvrdi da će pun Mesec u konjunkciji sa retrogradnim Marsom ljude preplaviti emocijama – i upozorila je da će neki prevariti svoje partnere.

Energija punog Meseca u kombinaciji sa haosom retrogradnog Marsa dovodi do porasta seksualnih tenzija.

„Tokom punog Meseca gravitaciono privlačenje između vas i drugih se povećava, utiče na funkciju mozga i dovodi do većeg osećaja uzbuđenja“, rekla je astrološkinja.

Par, muškarac, žena, seks, sex
Foto: Shutterstock

Večeras ćete možda imati više energije nego inače i osećati „dublju povezanost“ sa partnerom, što je savršeno za intimnost.

Ovan, Blizanci i Bik će iskoristiti svoj puni seksualni potencijal, živeće svoje najluđe fantazije i uživati u seksu kako bi se oslobodili stresa. Ali, tri znaka će možda biti neverna.

Evo ko će možda izdati partnera.

Vodolija

Bićete suočeni sa nekim teškim odlukama, a dok nova energija koja vas okružuje možda deluje uzbudljivo, izazvaće pustoš u vašem životu. Ne idite opasnim putevima, ostanite fokusirani na ono što vas zaista povezuje s partnerom i proći ćete kroz ovu fazu.

Strelac

Trenutno je sve na vama, i tako bi trebalo da bude. Vi ste onaj koji voli da se samosabotira i možda osećate potrebu da učinite nešto nepromišljeno. Ovaj pun Mesec nije vreme da pravite haos u svom životu. Uzdržite se od flertovanja ako ste u vezi i usmerite svoju energiju na partnera, savršeno je vreme da se ponovo povežete.

Vaga

Vreme je da sebe stavite na prvo mesto, a to bi moglo biti teže nego što očekujete. Ako ste u toksičnoj vezi, možda ćete ljubav potražiti negde drugde. Šta god da radite, nemojte odustati od prilike da budete iskreni o tome kako se osećate. Slušajte svoj instinkt. Možda je vreme za rastanak.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram