Seksi sanovnik: Šta zapravo znače snovi zbog kojih se ujutru crveniš

seksi snovi
Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Koliko je simbolike u seksi snovima?

Stručnjaci kažu da seksi snovi jednostavno mogu da budu fantazija, ali i izbegavanje bolne stvarnosti. Tumačenje snova je nezgodno jer oni često nemaju smisla, ali ako imate seksi snove, neki šabloni u značenju se ipak izdvajaju.

Zaljubili ste se u nekoga koga ne poznajete

U snovima neretko ispliva i samopoštovanje. Ono što se dešava u vašim snovima pokazuje ne samo vaše sopstvene misli i osećanja o vašoj simpatiji već i o osobinama i vrednostima kojima se divite. Sanjati o nekome koga ne poznajete takođe može značiti da osećate kao da su određene prilike van vašeg domašaja, da se osećate ranjivo u društvenim situacijama ili da ste blizu početka nove veze, piše Your Tango.

Vaša simpatija se zabavlja sa nekim drugim

Deprimirajuć san o vašoj simpatiji koja je s drugim ume da pokvari naredni dan. Ako sanjate nešto slično, to može da znači ljubomoru koju možda imate prema nekoj osobi. Međutim, ako sanjate da je vaša simpatija sa drugom osobom, to takođe ukazuje na vaša osećanja kad ste budni; konkretno, možda ste na javi već nesigurni u pogledu svoje simpatije ili se suočavate sa tim da vas neko odbija.

Zaljubljeni ste u prijatelja

Sanjati da ste zaljubljeni u prijatelja ne znači nužno da vas on privlači i na javi. Ipak, to bi moglo i da znači vam se prijatelj zaista i sviđa, mada san u kom želite da ste zajedno ima i dodatna tumačenja. Naime, pošto naše prijatelje povezujemo sa osećanjem zadovoljstva, ovakav san ukazuje na vašu želju da se tako osećate u potencijalnoj vezi.

Vaš seksi simpatija je slavna osoba

Iako ste možda stvarno zaljubljeni u slavnu ličnost, sanjati da ste zaljubljeni u nekog selebritija znači da vas privlače poznati sa određenim osobinama i želite da ih izrazite u sebi. Ovakav san takođe može značiti da su one osobine koje vidite u svojoj slavnoj simpatiji iste one koje tražite od potencijalnog partnera.

Imate vreli san o osobi istog pola

Ako ste, recimo, žena i sanjate da ste zaljubljeni u ženu, to ne mora da znači da ste potajno gej. Fokus ne mora da bude na seksualnosti. San o tome da ste zaljubljeni u suprotni pol od onog koji vas inače privlači može da znači da želite te specifične kvalitete kod partnera ili im se divite u sebi. Sanjati nekoga istog pola takođe simbolizuje potrebu za novim početkom i znak da ste spremni za taj iskorak.

BONUS VIDEO: Istorijat ljubljenja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram