Ovo su dva najčarobnija datuma u junu 2024: Zodijak kaže – sve je moguće, ali uz nekoliko uslova

Foto: Shutterstock

Znate li da se 20. juna dešava letnji solsticij – jedan od najvažnijih dana u godini, kada sile dobra ulaze u svoje najmoćnije stanje?

Leto je vreme koje s godinama ne gubi svoju čaroliju. A ovo je savršeno vreme za unapređenje ili novu vezu! U junu 2024. imaćemo dva čarobna datuma kada će se želje ostvariti. Saznajte kako da dobijete ono što želite!

9. jun 2024.

Na ovaj dan Mars, planeta akcije, prelazi u horoskopski znak Bika, kojim vlada Venera, planeta ljubavi. Mars i Venera su među glavnim planetama u polju ličnih odnosa. Na ovaj dan trebalo bi da pohađate neki kurs plesa, odete u teretanu ili prošetate – postoji odlična prilika da upoznate osobu koja vam je suđena!

Ako već imate osobu na umu, svakako bi trebalo da dogovorite sastanak za ovaj datum. Slušajte svoje misli tokom dejta: osećate li da ste sigurni u partnera, možete li zamisliti zajedničku budućnost? Ako je odgovor potvrdan, možete biti sigurni da je ova osoba vaša sudbina!

Osim toga, 9.6. imaćemo egzaktni trigon između Meseca u Raku i Saturna u Ribama, što bi moglo doneti važne porodične razgovore i odluke o nekretninama. Na primer, vi i vaš partner možete odlučiti da živite zajedno ili vas on može pozvati na putovanje.

22. jun 2024.

Razdoblje punog Meseca uvek se energetski razlikuje od ostalih Mesečevih faza. U ovo doba Mesec kao da čuje sve naše misli!

Na ovaj dan će se događati pun Mesec u Jarcu. Zapravo, Mesec ne voli biti u racionalnom i prizemljenom Jarcu. Njegova ograničenja ne daju prostora Mesecu, čija energija teče poput vode.

Međutim, zajedno ovaj energetski duo stvara odličnu priliku za ispunjenje svih želja, posebno onih vezanih za karijeru.

Ozbiljni Jarac neće tolerisati opuštanje: ozbiljno shvatite svoje planove za karijeru, a tada ćete dobiti dugo očekivano unapređenje ili ponudu iz snova! I zapamtite da energija punog Meseca ne traje 1 dan, već nekoliko dana pre punog Meseca i nekoliko dana nakon.

Podsetimo, 20.6. događa se letnji solsticij – jedan od najvažnijih dana u godini, kada sile dobra ulaze u svoje najmoćnije stanje. Ono što ste zamislili brže će se ostvariti, pogotovo ako napravite ritual.

Pripreme za Solsticij 2024.

Tri dana pre 22.6. potrebno je obaviti ritual čišćenja i otpuštanja. Možete početi s prostorom, očistiti stan, rešiti se svega nepotrebnog i starog.

Očistite telefonski imenik, rešite se nepotrebnih kontakata, bacite stare otpatke.

Tada možete meditirati i očistiti svoje misli od svih negativnosti koje su se nakupile u proteklom vremenu. Oslobađamo se svega što nas vuče i koči naš rast. Ne zaboravite na fizičko telo.

Nakon čišćenja, napravite praksu zahvalnosti. Pokušajte biti u prirodi, u blizini drveća i vode. Napunite se energijom prirode, piše Atma.hr.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram