Ova četiri horoskopska znaka imaju besprekoran stil, pa se za njima svi okreću

Oni imaju urođeni šik.

Neke osobe jednostavno znaju kako da privuku pažnju svojim stilom, a zvezde nam otkrivaju da se one uglavnom rađaju u znaku Lava, Vage, Škorpije i Jarca.

Zašto su baš oni ti koji postavljaju trendove? Saznajte u nastavku.

Lav

Lavovi vladaju svetom mode s gracioznošću i lakoćom. Oni znaju kako da privuku pažnju bez imalo truda – njihova odeća je odvažna, često ukrašena bleštavim detaljima koji održavaju njihov kraljevski status.

Vaga

Vage imaju taj tajanstveni dar da u svakoj situaciji izgledaju kao da su upravo sišle s modne piste. Njihov izbor odeće je uvek besprekoran, a dodaci su uvek suptilno usklađeni. One imaju oko za estetiku i sklad te su živi dokaz da se stil ne meri cenom na etiketi, već skladom i osećajem za lepo.

Škorpija

Škorpijino prisustvo je snažno, a njihov stil je odraz te intenzivnosti. Njihova odeća često je odvažna i seksi, ali nikad previše. Oni znaju kako da upotrebe modu da izraze svoju jedinstvenu ličnost. Magnetizam je njihov modni adut.

Jarac

Jarci su hodajući primeri kako izgledati profesionalno i šik u svakoj prilici. Njihova odeća je uglavnom klasična, sa čistim linijama i bezvremenskim desenima, ali uvek s modernim tvistom koji vrišti sofisticiranost. Njihov besprekoran stil ne vapi za pažnjom, ali je uvijek primećen.

***

Svaki od ovih znakova ima svoj tajni sastojak kad je posredi stil – bilo da je to samopouzdanje, sklad, tajanstvenost ili sofisticiranost. Dok su njihovi stilovi različiti, jedna stvar im je zajednička: kada prođu ulicom, svet zastane i gleda. I nije li to ono što svaki stilista zapravo i želi, piše index.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram