Nova serija za sve ljubitelje astrologije

Guida astrologica per cuori infranti
Foto:Promo/Netflix

Tokom 2015. godine objavljen je roman pod nazivom "Guida astrologica per cuori infranti", autorke Silvije Zuko. Ukoliko nas redovno pratite, verujemo da će vas opis koji sledi podsetiti na sagu o Valeriji, spisateljice Elisabet Benavent.

Naime, šest godina nakon uspeha u knjižarama, kompanija Netfliks otkupila je prava za emitovanje serije od šest epizoda, koja već beleži sjajne rezultate gledanosti. Nadamo se da vam horoskop nekad posluži kao razbibriga, i da ćete ostati sa nama do kraja, piše Citymagazin.

Radnja

Upoznajemo Aliće, devojku u četvrtoj deceniji, koja pokušava da izađe na kraj sa neizvesnošću na poslu i ljubavnim jadima. No, kada upozna Tia, koji se bavi astrologijom, sve se menja. Ovaj guru predočava joj značaj položaja zvezda na različite aspekte života, pa tako i romanse.

Svaka epizoda nosi naziv po horoskopskom znaku momka sa kojim se zabavlja u datom trenutku. Na poziciji asistenta produkcije jedne televizijske stanice stupa u kontakt sa različitim udvaračima, kojima ne zna uvek datum rođenja i znak. Kao što naslućujete, ljubavni brodolomi oslanjaju se na već poznate likove sa malih i velikih ekrana, kao što je Bridžit Džouns.

Uloge

Kako je reč o delu na italijanskom jeziku u postavi su glumci sa ovog područja: Klaudija Gusmano, Lorenco Adorni, Ester Alisa, Emanuela Grimalda, Đankarlo Rati…

Trejler

Pre nego što potražite ovu seriju u pretraživaču, predlažemo vam da odgledate trejler, koji će vam pružiti uvid u ono što vas očekuje.