Njih je najteže preboleti: Ovi astro znakovi za sobom ostavljaju pustoš

horoskop
Foto: Alex Berliner/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nije se teško zaljubiti, teže je prestati voleti, pogotovo ako ste voleli jedan od ovih astroloških znakova.

Neke ljude je lako zaboraviti, dok druge teško izbacujemo iz misli. A pojedini horoskopski znakovi imaju nešto posebno zbog čega drugi ne mogu da ih zaborave. Bez obzira na to koliko brzo ili sporo idete dalje, ovi ljudi će u vašem životu ostaviti dugotrajan trag, piše Pinkvilla.

Bik

Bikovi obično razmaze svoje ljubavnike slatkim jelima, velikim delima i buketima jer cene eleganciju, umeće i luksuz. Stoga ih je teško zaboraviti, čak i nakon razvoda. U veze ne ulaze olako, ali kada to učine, potpuno se posvete boljoj polovini.

Devica

Device je najteže osvojiti. Možda će u početku biti malo oštre, ali tu su za vas kad god vam trebaju. Briljantnost Devica dolazi od njihove kombinacije intelekta, kreativnosti, osetljivosti i užitka. Neće vam trebati dugo da shvatite da ste napravili veliku grešku ako ste ikada pustili Devicu.

Škorpija

Škorpija će vam garantovati da vas ceni jer je njena ljubav nepokolebljiva. Oni ne pronalaze lako ljubav, ali kada uspeju u tome, možete biti sigurni da svaki deo njihovog srca nosi vaš znak.

Škorpije je izuzetno teško nadvladati jer, kada se zaljube, to čine s takvim žarom i intenzitetom da im nije problem da kažu celom svetu o tome, prenosi vecernji.hr.

Lav

Lavovi su toliko simpatični i vatreni da se često stvori red obožavalaca koji čeka da ih upozna. Nisu za one sa slabim srcem zbog svoje žestine.

Kada se zaljube, strastveno su i potpuno u tome. Kada neko raskine s Lavom, tek će kasnije shvatiti koliko je bio cenjen i voljen.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram