Nedeljni horoskop za period od 20. do 26. jula

Nedeljni horoskop
Foto: Quibi / Ferrari / Profimedia

Pogledajte svoj nedeljni horoskop za period od 20. do 26. jula 2020.

Ovan

Konačno se ove nedelje okrećete nekim intimnijim temama, a posao ostavljate sa strane. Partner želi veće posvećivanje, što vama trenutno ne pada teško. Slobodni će iznenada dobiti poziv ili poruku od neke mlađe osobe. Pripazite na ishranu i unos šećera. Ukoliko se bavite nekom vrstom menadžmenta, ove nedelje očekujte neki priliv novca.

Bik

Svi nesporazumi i nedoumice popuštaju i konačno prestaju od četvrtka. Do tada se suzdržite sa komentarima i pretpostavkama. Zauzete čeka lep period i opušteniji trenuci, dok slobodni mogu da se spreme za interesantne kontakte. Poslovno ćete napredovati, neki su dobili već neka unapređenja, ali bolji period tek predstoji. Mogući su troškovi zbog posla.

Blizanci

Ove nedelje ćete imati jedinstvenu priliku da stavite tačku na neki toksičan odnos koji vas dosta dugo muči.  U svakom slučaju stabilizacija svih odnosa je izvesna ove nedelje. Niste još uvek zadovoljni poslom i ponudama, ali to ne bi trebalo da vas spreči da se trudite. Finansije ćete malo srediti, ali još uvek ne tako sjajno.

Rak

Udaljavate se od partnera jer ima pretrerano velike zahteve. Ova situacija može da dovede odnos u krizu iz koje ćete se teško izvući. Slobodni su zainteresovani više za hobije nego za ljubavne odnose. Na poslu mnogo očekuju od vas,a vi se osećate motivisano i voljno da pokažete sve svoje kavlitete. Ne odustajte od ciljeva. Imate osećaj da možete da trošite koliko god želite, ali to nije tačno.

Lav

Nesporazumi sa partnerom kao i problematični i zahtevni klijenti na poslu obeležiće nedelju pred vama. Gubićete strpljenje zbog sitnica, a sve vreme bi trebalo da usporite na svakodnevnom nivou. Partner želi da se neka istina o istera na čistac, dok će slobodni Lavovi biti neodlučni zbog pojave nekoliko simpatija. Mogući su povratci bivših ljubavi. Finansije ne miruju, već će biti prekomernih troškova i zaostalih računa.

Devica

Početkom nedelje bi trebalo da se pripazite nekih naglih i besnih ispada, specijalno u partnerskim odnosima. Drugi deo sedmice donosi neko olakšanjena poslu, ali nove ideje. Generalno će se situacija menjati, u vašu korist. Ako ste raspoloženi da šaljete dvostruke signale nekome ili niste definiticno sigurni šta da radite, pokušajte da se ne izjašnjavate još.

Vaga

Čak i poslovne planove krijete, a razmišljanja na ovu temu ostavljate za nekoga kome baš verujete. Pazite se mutnih radnji i „brzih“ rešenja. Partner je možda malo nervozniji nego inače, a  želite kao i obično da pokažete kako ste jedino vi u pravu pa to stvara tenziju.  Još uvek posao donosite kući, a ujedno i nervozu.

Škorpija

Bićete mentalno i fizički izazvani na poslu, a sve vreme ćete se takmičiti sa kolegama. Moguće su emotivne oluje, koje mogu biti uvertira za nešto novo ili raskid. Slobodne Škorpije će biti privučene zauzetim osobama. Mnogi pripadnici ovog znaka mogu upasti u nesmotrene dugove koje će napraviti zbog uživanja i provoda.

Strelac

Imate osećaj da možete mnogo i to već na samom startu nedelje. Iskoristite to bez nekih velikih odlaganja, a ostatak nedelje smanjite radnu energiju na pola. Pottebno vamje više odmora jer se suviše forisrate. Partneski odnosi vam unose malo nemir, malo zadovoljstvo pa bi bilo dobro da porazgovarate sa sobom na ovu temu i budete iskreni. Finansije su u minusu, dok su vam potrebe ogromne i prevazilaze trenutno vaše mogućnosti.

Jarac

Pokušali ste da napravite neki red i da imate kontinuitet na poslu, ali će to da vam pođe za rukom tek od ove nedelje. Pripazite se unutrašnje kritike zbog koje se lako povlačite u sebe i izbegavate suočavanja. Zauzeti mogu da budu na meti kritike od strane parnera, ali ne bez razloga. Poslušajte šta ima da kaže. Slobodni će od kraja nedelje imati povoljniju atmosferu zbog koje mogu doći u kontakt sa veoma interesantnim osobama. Finansije se popravljaju.

Vodolija

Na poslu se pojavljuju klijenti sa kojima se apsolutno razumete i to poboljšava izglede da završite posao veoma uspešno. Partnerski odnosi cvetaju, a neki pripadnici znaka sede na dve stolice pa ni ne znaju kuda da se okrenu. Bez obzira na to, ubrzanje i lepi događaji su tu. Finansije zavise od drugih, a neki su još uvek kratki za neke iznose. Iskoristite ovu nedelju za pozitivnu transformaciju.

Ribe

U drugom delu nedelje vas očekuju neke povoljne vesti na poslu, dok se pripremate za neku novu taktiku. Vreme je da priznate i sebi i drugima šta tačno želite, a šta ne. Partnerski odnosi zahtevaju viši nivo posvećenosti, dok će slobodni imati kontakte sa osobama koje nisu emotivno dostupne. Finansije su u minusu, dok su vam potrebe ogromne i prevazilaze trenutno vaše mogućnosti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram