Nedeljni horoskop: Velike promene na poslu stižu za dva astro znaka

Foto:shutterstock

Šta nam astrološka dešavanja donose na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu?

OVAN

Ljubav: Venera u Jarcu podstiče u vama razmišljanje o prošlosti, bude se stari nemiri. Nemojte podsticati razgovor o prošlosti, potrudite se da pružite partneru sigurnu budućnost. Slobodni se vraćaju na maštanje o osobi sa kojom su nedavno prekinuli kontakt.

Posao: Vi težite promeni ali vam se čini da je svaka borba uzaludna, ostanite strpljivi. Tokom januara Jupiter tranzitira Ovnom što vam donosi nove, sjajne poslovne ponude. Fokusirajte se na svakodnevnicu i klasične radne zadatke.

Zdravlje : Nemojte se prejedati, piše Mogu ja to sama.

BIK

Ljubav: Bikovima Venera u Jarcu donosi stabilnost, posvećeni ste svakodnevnim obavezama u kući i spremni da ugodite voljenoj osobi. Pravo je vreme za uživanje u okviru doma. Slobodne očekuju susreti sa daljim rođacima, nema promena na ljubavnom planu fokusirani ste na porodicu i prijatelje.

Posao:Pokušajte da ostanete racionalni prilikom kupovine, nemojte potrošiti celokupnu ušteđevinu. Ne možete da odolite prazničnoj atmosferi! Očekuje vas mirna nedelja na poslovnom planu, nema većih promena za Bikove. Zadovoljni ste trenutnim poslovim prilikama.

Zdravlje: Sjajno.

BLIZANCI

Ljubav: Vaš optimizam pokreće ljude, inspiriše ih i zasta vole da provode vreme u vašem društvu. U toku nedelje mnogi će želeti da odmore, da se opuste u tišini. Nemojte povrediti drage ljude oko sebe, objasnite im da vam je potreban kratak predah od užurbane svakodnevnice.

Posao:Poslovne aktivnosti su standardne, nema velikih promena na poslovnom planu. Vi ste pažnju usmerili na privatan život, tako da ne očekujete nove poslovne aktivnosti. Stvari će se odvijati u vašu korist, baš onako kako ste zamislili.

Zdravlje: Izbegavajte alkohol.

RAK

Ljubav:Venera u Jarcu unosi odlučnost u vašu svakodnevnicu, nakon perioda razmišljanja i presabiranja sa samim sobom. Sada je trenutak da započnete vezu, obnovite kontakt ili iskreno porazgovarate sa voljenom osobom. Pred vama su povoljni ljubavni aspekti!

Posao:U nedelji pred vama mogu se dogoditi određene promene u kolektivu, koje će vas iznenaditi. Nemaju uticaja na vas ali ih niste očekivali. Opustite se, fokusirajte na svoje poslovne poduhvate. Prija vam boravak u prirodi, šetnja i generalno fizička aktivnost.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Foto:Shutterstock

LAV

Ljubav:Lavovi odišu stabilnošću u narednoj nedelji, vi ste fokusirani na svoje ciljeve. Partner vam je velika podrška. Očekuju vas emotivni susreti sa dragon ljudima, porodicom i prijateljima. Uživajte u narednim danima!

Posao: Pred vama je potpisivanje važnog poslovnog ugovora, ponosni ste na svoje poslovne uspehe. Zaista većina Lavova završava godinu podignute glave, imate pravo da istaknete svoje kvalitete i ugodite sebi! Finansijsko stanje je stabilno.

Zdravlje: Nema većih promena.

DEVICA

Ljubav:Pokušajte da se oslobodite negativnih misli uz fizičku aktivnost. Nemojte ulaziti u konflikte sa ljudima iz okoline. Vreme će pokazati da ste bili u pravu i dragi ljudi će priznati svoju grešku. Ostanite fokusirani na sebe i svoje zdravlje!

Posao: Niste skoncetrisani, srećom završili ste sa važnim poslovnim zadacima. Morate naučiti da kažete ne, kako vas poslovni saradnici ne bi iskorištavali. Njihovi problemi nisu vaša odgovornost! Očekuje vas novčani dobitak.

Zdravlje: Ostanite u pokretu, brinite o svom fizičkom zdravlju.

VAGA

Ljubav: Osećate se dobro u svojoj koži, zadovoljni ste postignutim uspesima i velika ste podrška sami sebi. Ovakva energija oseti se u vazduhu, privlačite poglede gde god da se pojavite. Možete izazvati dozu ljubomore u partneru, koja će biti simpatična.

Posao: Vage su fokusirane na svoje hobije veruju da neki od njih u narednim godinama mogu da pretvore u posao. Nastavite da verujete u sebe! Ponedeljak i utorak unose dozu užurbanosti u vaš život. Finansijsko stanje je dobro , zadovoljni ste.

Zdravlje: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Ljubav:Prispitujete svoje odluke, smatrate da ste bili suviše grubi prema određenim osobama iz okruženja. Savršena je prilika da se pokrenete i obnovite kontakt. Zauzete Škorpije očekuje mirna nedelja, u kojoj nema većih promena.

Posao: Došlo je vreme da se opustite i odmorite, mada vam Venera u Jarcu ne daje mira. Podstiče vas da razmišljate o dodatnom poslu i sebe opteretite sa nekoliko obaveza više. Razmislite dva puta pre nego što prihvatite novu poslovnu ponudu.

Zdravlje: Osetljivo vam je grlo.

Foto:Shutterstock

STRELAC

Ljubav: Uživate u krugu porodice, potreban vam je odmor i prija vam boravak u kući. Opustite se! Slobodne ne očekuju veće promene na polju ljubavi. Zauzeti Strelčevi uživaće u pažnji partnera, zaista možete da se prepustite ljubavnoj vezi u kojoj se nalazite.

Posao: Fokus nije na poslovnim aktivnostima, uživajte u narednim danima. Mnogi Strelčevi imaju priliku da odmaraju i nema razloga da je ne iskoristite. Finansijsko stanje je zadovoljavajuće, trenutno nije najbolji trenutak za pravljenje pozajmici.

Zdravlje: Dobro.

JARAC

Ljubav: Venera u Jarcu pruža vam priliku da uđete u vezu i definišete zajedničke ciljeve na samom početku. Savršen je trenutak da otvoreno porazgovarate sa partnerom u kom smeru napreduje vaš ljubavni odnos. Jarčeve u braku očekuje miran period u kom će uživati.

Posao:Povoljno je vreme za ljubav ali i na poslovnom planu možete očekivati promene. Pred vama je period slavlja, kako na poslu tako i u kući. Mnogi Jarčevi biće u centru pažnje, dobiti nagrade od nadređenih ali i pohvale od strane kolega za svoj dosadašnji rad i doprinos firmi.

Zdravlje: Nemojte se prejedati.

VODOLIJA

Ljubav: Vodolije očekuje mirna nedelja, tokom koje imate priliku da se opustite i odmorite. U fokusu su druženja sa daljim rođacima i prijateljima zbog predstojećih praznika. Partner podržava vaše ideje i planove.

Posao: Očekuje vas stabilna poslovna situacija, zadovoljni ste finansijskim stanjem. Kolege od vas mogu tražiti određenu uslugu, nemojte potisnuti svoje želje zbog planova drugih ljudi. Postavite sebe na prvo mesto!

Zdravlje: Sjajno.

RIBE

Ljubav: Ribe će narednu nedelju provesti ušuškani u okviru doma, uživajte u novogodišnjoj atmosferi. Zaista obožavate praznike, ovo je vreme u kom ste posvećeni porodici i partneru. Slobodne Ribe uživaju u krugu dragih ljudi, trenutno nema velikih promena na ljubavnom planu.

Posao:Maštete o promeni posla ali trenutno nema dobrih prilika. Ostavite velike promene za narednu godinu, opustite se i uživajte u svakom prazničnom danu. Očekuje vas finansijski dobitak sredinom nedelje.

Zdravlje: Naspavajte se.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram