Nedeljni horoskop: Vaga na prekretnici života, Lav u haosu

nedeljni horoskop
Foto: REHAB / Bauer Griffin / Profimedia

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 24. do 30. 8. 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Od vas se trenutno zahteva taktičnost i diplomatski pristup svim problemima, specijalno na poslu. Prolazite kroz izuzetno težak period i svako ubrzanje donosi nov nalet frustracije. Rešenje je u usporavanju i taktičnijem pristupu, makar se radilo o sitnicama. Ljubavni odnosi su na prekretnici i od vas će se zahtevati konačni prekid sa prošlošću koja guši planove. Slobodni mogu očekivati povratak bivših partnera u ljubavni život.

Bik

Naredna nedelja donosi neke probleme sa najbližim okruženjem, specijalno braćom i sestrama. Prelazite u malo bolji period što se tiče posvećenosti poslu i radu, a što se tiče prihoda i tu će se situacija promeniti. Ljubavni odnosi su na pragu pomalo nestabilnog perioda tokom kog će se očekivati od Bikova da pokažu čvrstinu i stav u vezi sa svojim najintimnijim potrebama.

Blizanci

Skloni ste sitničarenju i prigovaranju što može da izazove dosta neprijatnih situacija. Na poslu ćete morati duplo da vodite računa o detaljima jer ćete biti skloni previdima i zaboravnosti. Emotivni odnosi će biti promenljivi. Ići ćete od prevelike ljubavi do negativnih zaključaka, a sve jer analizirate sopstvene poteze. Slobodni će biti skloni prolaznim flertovima koji neće biti dovoljni da zadovolje trenutne potrebe za bliskošću. Finansijska situacija će ostati nepromenjena.

Rak

Pojačana komunikacija i kraća putovanja obeležiće ovu nedelju. Rakovi trenutno imaju ogromnu potrebu da se kreću i postignu ono što nisu do sada. Javlja se potreba za regulisanjem svih poslovnih dogovora, pa će na tom polju biti i iščekivanja i nervoze. Zauzeti Rakovi ovih dana postavljaju uslove i pravila iako negde duboko u sebi znaju da nikada na silu ništa nisu uspeli. Slobodne očekuje borba sa očekivanjima, jer simpatija ne igra po „pravilima“.

Lav

Lavovi ove nedelje moraju da definišu sve svoje obaveze i da naprave malo bolji plan organizacije. Prihodi su sada minimalni, a potrošnja blago povećana, pa pripazite jer i tu morate da napravite neki red. Na poslu su još uvek prisutni problemi koji se tiču rokova i ograničenja, što sprečava Lavove da pokažu i kreativnu stranu. Ljubavni odnosi su stigli do tačke usijanja, a neki dodatni neočekivani obrti mogu doneti netrepeljivost među partnerima. Slobodne očekuju neki neobični kontakti i poznanstva putem prijatelja.

Devica

Ove nedelje će vam dosta toga ići od ruke, specijalno ako se bavite kreativnim poslom. Poslovni saradnici neće baš tačno znati šta žele, dok će istovremeno insistirati na tačnosti. Ljubavni odnosi će biti ispunjeni nekom vrste magije, pa ćete sa partnerom ponovo proživljavati neku novu vrstu zaljubljenosti. Slobodne očekuju simpatije koje će biti više sklone neobaveznim odnosima nego nečem ozbiljnijem.

Vaga

Vage su na prekretnici života. Naredni period donosi neke bitne odluke koje neće moći da menjaju u budućnosti. Pažljiv pristup i detaljno analiziranje svakog poteza sada je preporučljiv za sve pripadnike ovog znaka. Emotivni život prolazi kroz nekoliko faza, a najbitnija je ona koja će preispitati zrelost i jačinu samog odnosa. Slobodne Vage će konačno saznati šta je to što im je potrebno da bile srećne i ispunjene.

Škorpija

Mnogi pripadnici ovog znaka sada žele na silu da dobiju sve što su planirali i dugo želeli. Naravno, ništa neće ići po planu i zbog toga će biti potrebno prilagođavanje i korekcija, specijalno ponašanja. Ljubavni odnosi su naterali Škorpije da se okrenu svojoj nežnijoj strani, pa će biti izvesne suze i prolazna melanholija koja će biti na neki način lekovita. Slobodni su sloni maštanju, ali ne i fizičkom povezivanju sa drugom stranom, što može izazvati neke nedoumice i pogrešna tumačenja.

Strelac

Definitivno i konačno shvatate da vaš ego, a ni volja  neće biti dovoljni kako biste postigli maksimalno na radnom mestu. Znanje nije dovoljno i traži se od vas da pokažete i neke druge veštine. Finansijska situacija nije baš najsjajnija, ali ćete svakako uspeti da se „pokrpite“.  Emotivni odnosi će više ličiti na poslovne, dok će vaše nezadovoljstvo tom situacijom biti jasno vidljivo. Nije vreme za konačne odluke, a ako ste slobodni ne zalazite u pogrešno dvorište.

Jarac

Kardinalni zankovi ovog meseca proživljavaju veoma bitne životne trenutke, međutim Jarčevima je data prilika da konačno prelome i priznaju sebi da su oni ti koji u potpunosti kontrolišu sve. Svaku blokadu ili nemogućnost nećete moći rešiti iz prvog puta, a vreme koje date sebi da razmislite i budete praktični će se isplatiti. Potrebno je ostaviti po strani sve iracionalne strahove. Ljubavni odnosi su ili u velikom usponu, uz nekoliko prepreka, ili su u silaznoj putanji. Koji god rezultat bude bio odnosiće se i na budućnost i značajnoj meri.

Vodolija

Vodolije se pripremaju da možda prvi put u životu postave jasna pravila, ne samo na poslu već i na ostalim poljima života. Poslovna saradnja može biti prožeta nekim jakim impulsivnim momentima, koji će na neki način zaustavljati realizaciju. Pokušajte da se klonite bilo koje vrste sukoba. Ljubavni život je na vrhuncu, partner je pomalo sebičan, ali ipak prisutan. Obostrane egoistične potrebe stvaraju jaz. Slobodne Vodolije žele da slome volju simpatije i navedu ih na svoju, pomalo, nesigurnu teritoriju. Troškovi i dalje rastu, ali bez obzira na to, priliv je konstantan.

Ribe

Pripadnici poslednjeg znaka Zodijaka će ove nedelje imati priliku da preuzmu konačnu kontrolu nad poslom i sopstvenim postupcima. Smanjen nivo samopouzdanja može naterati sve Ribe da se ponašaju pomalo impulsivno, jer nemogućnosti izazivaju i očajničke poteze. Partnerski odnosi su relativno stabilniji, ali se provlače sitna prebacivanja i kritike, koje mogu biti iritantnije nego pre. Razmislite šta je to što vam najviše smeta u ljubavnim odnosima i to eliminišite iz sopstvenog ponašanja. Pripazite na novac i lična dokumenta.