Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde spremaju na početku aprila

Foto: Shutterstock

Šta donose zvezde sledeće nedelje

Ulazimo u poslednju nedelju marta koja će za neke znakovi biti od velike važnosti. Kome će ova nedelja doneti uspeh na poslu, ko će doživeti ljubavni brodolom, a koga očekuje poziv koji će mu promeniti život iz korena?

Pogledajte šta vam donosi nedeljni horoskop od 28. marta do 3. aprila 2022. godine.

Ovan

Posao: Ovnovi su još uvek pod uplivom dobre energije i zvezda koje ih podržavaju, ove nedelje posebno, jer sve što sada budu uradili, posebno na poslovnom planu ima tendenciju da traje, jer se postavljaju dobri temelji za budućnost. Ako prošle nedelje nije došlo do konflikta na poslu i težih reči, Ovnovi mogu da se nadaju jednoj mirnoj i produktivnoj radnoj nedelji.

Ljubav: Već u ovoj nedelji, ljubav za Ovnove je obećavajuća, mada može opet doći do nekih nedoumica koje su i prošle nedelje bile aktuelne u ljubavi. Ima dosta nejasnoća za Ovnove ove nedelje, više to može biti samo unutrašnji konflikt, ili dijalog sa samima sobom, kao i neko maštanje u vezi ljubavi. U svakom slučaju, ova nedelja jeste dobra za ljubav, samo što Ovnovi treba da razgraniče gde počinje mašta a gde stvarnost, i neće biti problema. Ovnovi koji su u vezi, ili braku, imaju priliku da učvrste svoje odnose i da ih stabilizuju.

Zdravlje: Dobro, mada izuzetno treba obratiti pažnju na virusne infekcije, sada više nego pre, kao i na neumereno konzumiranje alkohola ili opijata.

Bik

Posao: Bikovima se sve više i više vraća radni elan i volja, kao i energija, medjutim, treba obratiti pažnju ove nedelje na ponavljanje starih grešaka u radu. Uran, koji se nalazi u znaku Bika, ušao je u retrogradnu senku, i ta ogromna energija koja je Bikove terala u nove pobede i inovacije, može zastati na neki period. Budite bez brige, sve će se vratiti u normalu, a već neke naredne nedelje, doneće ipak više pozitivizma i uspeha. Finansije dobre.

Ljubav: Kao što je već ranije rečeno, Bikovi kao da su u nekom malo čudnijem ljubavnom raspoloženju, pa makar povučeni u sebe i svoj svet mašte. Sve se to ubrzo menja, na ovo gledajte kao na neki period preispitivanja i analiziranja, jer ćete ubrzo krenuti da svijate svoje porodično gnezdo, ako već i niste. Mnogo toga lepog može da vas iznenadi u ljubavi ove nedelje. Sve što sada započne, biće trajno i stabilno.

Zdravlje: I dalje Bikovi mogu imati problema sa upalama grla ili alergijama, a ne bi bilo loše ni prekontrolisati tiroidu, inače osetljivu tačku Bikova. Apetiti će biti pojačani, pa povedite računa o povišenoj kilaži.

Foto: Shutterstock

Blizanci 

Posao: Blizanci su i ove nedelje miljenici zvezda, ažurni i aktivni na poslu, brzi i komunikativni. Ipak, stoji upozorenje, da ove nedelje više nego inače treba obratiti pažnju da očekivanja ne budu iznad realnosti, i veoma je bitno da u ovoj nedelji Blizanci postave temelje za budućnost, ili bar da kreiraju neku ideju i da počnu da je sprovode u delu. Uspeće u tome.

Ljubav: Ljubav sija kao zlato ove nedelje za Blizance. Skoro da nema nikakvih oblaka na horizontu kada se o ljubavi radi, ali je savet da budu što realniji, da se ne zaustavljaju na maštanju o toj nekoj posebnoj osobi, već da sigurnim koracima krenu ka njoj. Srećni ishod je zagarantovan, tako da Blizanci uživajte u ovoj nedelji, mnogo toga vam dolazi u susret, a da se čak i ne trudite previše. Zauzeti Blizanci uživaju u svojim vezama.

Zdravlje: Zdravlje je dobro, samo obratite pažnju, kao i Ovnovi, na viruse, prehlade, alergije. Malo više opreza i sve će biti u redu.

Rak

Posao: Rakovima će ovo biti još jedna malo teža nedelja kad je posao u pitanju. To ne znači da ćete biti neuspešni u poslu ove nedelje, već da će se od vas zahtevati veći trud, napor i ulaganje nego inače. Komunikacija će biti pojačana, pa pazite da sve što kažete bude jasno izrečeno, da kasnije ne bi bilo nekih nedoumica. Nemojte ulaziti u konflikte sa kolegama ili pretpostavljenima, jer vam to mogu zapamtiti i čekati momenat da uzvrate.

Ljubav: Rastrzanost je prava reč da se opiše ljubavna nedelja kod Rakova. Biće rastrzani izmedju posla, partnera i njegovih želja da mu se posveti, pa i rastrzanost kada su njihove želje i mogućnosti u pitanju. Sa partnerom je jako bitno da ove nedelje raščistite i iskristališete sve nedoumice koje oboje imate, da bi mogli da nastavite jednim zdravim tempom kroz vezu. Nemojte se previše brinuti ako neki nesporazumi iskrsnu, sve će ovo vrlo brzo uspešno da se reši, osim ako se ne radi o izuzetno narušenim vezama, kojim ova nedelja može da donese i konačni kraj.

Zdravlje: Nervni sistem je ove nedelje najugroženiji kod Rakova, odnosno, previše nervoze, strahova čini svoje, pa može doći do slabljenja opšteg imuniteta na psihosomatskoj osnovi. Rakovi probajte da utišate trenutne unutrašnje bure, stižu bolji dani.

Foto: Shutterstock

Lav

Posao: Lavovi, koristite maksimalno ovaj pozitivni uticaj planeta koji imate pred sobom ove nedelje. Već od samog početka podržani ste moćnim uplivima Sunca, Venere i Saturna, pa koristite sve što možete ove nedelje, jer će vam sve polaziti za rukom. Ovo je takodje dobar period i za investicije, mada budite oprezni kada je bilo kakvo potpisivanje papira u pitanju, sve mora biti kristalno jasno. Odnosi sa poslovnim okruženjem su dobri, svi vas pitaju za savet, svi bi da čuju vaše mišljenje, pa uživajte u radnoj atmosferi.

Ljubav: I ljubav vam ide jako lepo ove nedelje, da ne kažem da je sve i više nego dobro za vas. Ukoliko ste usamljeni, u ovom periodu upoznajete izuzetno stabilnu, a opet vrlo dinamičnu i razigranu osobu, i sve je obećavajuće da će se ovo razviti u dugu, lepu vezu. Lavovi koji su već zauzeti mogu da uživaju sa voljenom osobom, prave se planovi za budućnost, neki čak i brak počinju da planiraju ove nedelje.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Kod Devica se nastavlja trend konfuzije i nerazumevanja kada je poslovni život u pitanju, i tu će ova nedelja biti zenit, odnosno stvari će doživeti svoj vrhunac, nakon čega će tenzija krenuti da opada. Izgleda da već duže vreme sve što kažete, vaši saradnici ili ne razumeju najbolje, ili ne žele da usvoje vaše planove, i ideje. Nemojte se previše sekirati oko toga, nažalost, tu ne može mnogo da se učini, a imajte na umu da se sa ovom nedeljom i ovi dogadjaji završavaju, pa će sve ići mnogo lakše.

Ljubav: Kako na poslu, tako i u ljubavi, teži period za Device. Ovo nisu dani kada se za njih preporučuje ulazak u nove veze, flertove i afere, jer bi generalno sve neslavno završile. Postoji odredjeni poriv kod Devica da se prepuste ljubavnom žaru, ali bi se nažalost završilo i pre nego što je počelo. Device, sačekajte još koju nedelju, kada će se stvari potpuno izmeniti i na ljubavnom planu, kada srećete svoju srodnu dušu, i ulazite u vezu koja je trajna i stabilna.

Zdravlje: Stres, nezadovoljstvo, i potisnuti strahovi su učinili svoje, pa je Devicama imunitet zaista oslabio. Podložne su ove nedelje svakoj vrsti infekcije, virusa, kao i alergiji.

Foto: Shutterstock

Vaga

Posao: Vage, sve je odlično kada je posao u pitanju, ipak, obratite pažnju na osobu od autoriteta sa kojom se možete konfrontirati ove nedelje, a nije preporučljivo. Bolje ostanite uzdržani, pa makar se i ne slagali sa mišljenjem dotične osobe, nego da ulazite u sukob koji bi vas kasnije mogao koštati. Ujedite se za jezik kada poželite da odgovorite, i setite se da je “ćutanje zlato”.

Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, ovo je na neki način, nedelja ljubavne klackalice. Sa jedne strane, skoro pa sve deluje idealno, sve je u najboljem mogućem redu, a sa druge strane osećate neku tenziju koju ni vi sami sebi ne uspevate da dešifrujete. Nemojte se ni truditi, sve će se srediti samo od sebe. Vi u ljubavi budite što je moguće jasniji, trudite se da uvek kažete ono što osećate, a kako će druga strana to prihvatiti, to već nije vaš problem.

Zdravlje: Odlično, samo treba povesti računa o povećanom apetitu. Više voća i povrća, a manje slatkiša i biće sve u redu.

Škorpija

Posao: Lepa, uspešna nedelja je pred Škorpijama, tačno da ima povećanog obima posla, ali to Škorpije ne doživljavaju kao veći problem. Ipak, trebalo bi obratiti pažnju, jer može da vas stigne iznenadni premor. Škorpije su se dosta zatvorile kada su poslovna dešavanja u pitanju, odnosno, svoje mišljenje zadržavaju za sebe. I to je bolje, nego ulaziti u bespotrebne i besmislene razmirice na poslu.

Ljubav: Škorpije su zaljubljene, i to jako, i sve su šanse da će ova ljubav opstati, jer je podržana od mnogo aspekata koji nagoveštavaju stabilnost i trajnost u ljubavi. Ipak, neka prepreka postoji, ali naravno ništa nerešivo, može biti udaljenost, ili razlika u godinama, ali sve u svemu ova ljubav opstaje. Zauzete Škorpije su stabilne i nemaju nekih većih pomeranja na ljubavnom planu.

Zdravlje: Škorpije, usporite malo sa životnim ritmom, jer iako ste puni energije, umor polako počinje da vas savladava. Zastanite i odmorite malo, koristiće vam a i oporavićete svoju imuno sistem.

Devojka, žena, šešir, ogledalo
Foto: Shutterstock

Strelac

Posao: Kod Strelca na poslu sve bolje i bolje ide, loši dani polako ostaju iza njega, naravno ne još sasvim, ali sada se već uveliko nazire poboljšanje kada je posao i poslovni odnosi u pitanju. Bitno je da ništa ove nedelje ne ostavljate nedorečeno ili nejasno, već da budete veoma direktni, da sutra niko od vaših kolega ne bi mogao da zloupotrebi nešto što je navodno bilo nejasno sa vaše strane. Sve kontrolišite dva puta,svaki papir koji potpisujete pročitajte dva puta.

Ljubav: Ljubavna situacija je već mnogo bolja kod Strelca, da ne kažem da se u potpunosti promenila, i da iz nekog stanja tihe tuge i depresije, Strelac sada prelazi u zaista vedar i lep ljubavni period, sanjalački nastrojen, obojen maštom obostrane simpatije ili dubokog povezivanja. Zauzeti Strelci uživaju u ljubavi, i tu nema šta da se dodaje, jer ovo je prava renesansa njihovog ljubavnog života.

Zdravlje: Strelci su dosta dobro ove nedelje, sem upozorenja koja su normalna za ovo doba godine a tiče se virusa i prehlada, sve je u najboljem redu.

Jarac

Posao: Jarac će ove nedelje u poslu biti u velikoj borbi sa vremenom kao i sa radnim zadatcima, ali i to pobedjuje, doduše na štetu svog premora ali ipak sve uskladjuje sa zadivljujućim strpljenjem. Reklo bi se da ove nedelje neće moći glavu da podigne od posla, ali šta je tu je. Jarac je inače radan i vredan znak, pa sve ovo doživljava kao svoje obaveze koje mora da ispuni. Ipak, iskoristite poneki trenutak i da zastanete i odmorite se. Finansije su dobre, što Jarca izuzetno raduje.

Ljubav: Nije vreme za ljubav, kao što smo konstatovali prošle nedelje. Iskušenja ima itekako, ali ipak savet je da se sačekaju neki drugi, mnogo povoljniji dani za ljubav. Ovo za slobodne Jarčeve u ljubavi može biti nedelja u kojoj će se dosta iznervirati zbog neke osobe, jer deluje kao da ih čas privlači, a čas odbija, a kada su zauzeti Jarčevi u pitanju, može biti veoma konfliktna nedelja sa partnerom, zategnuta, kao pred pucanje, što i neće biti čudno, jer u ovom periodu mogu pući mnoge nestabilne veze i brakovi.

Zdravlje: Premor.

Foto:shutterstock

Vodolija

Posao: Odlična nedelja pred Vodolijama, ovo je njihov period kada je posao u pitanju. Nema toga što im neće poći za rukom u ovom periodu. Jedino treba obratiti pažnju da svojim uspesima ne navuku ogovaranje saradnika na sebe, ali to i nije problem Vodolija, jer su one individualci koji ne polažu mnogo pažnje na tudje mišljenje osim ako ne dolazi od osoba koje one cene. Izuzetno ste zadovoljni finansijama.

Ljubav: I ljubav je naklonjena Vodolijama, sve se odvija u najboljem redu, razumevanje i harmonija vladaju u ljubavnim odnosima. Slobodne Vodolije mogu upoznati novu, interesantnu osobu koja će im svojim slobodoumnim ponašanjem odmah skrenuti pažnju na sebe, a zauzete Vodolije učvršćuju svoju ljubav i dogovaraju se sa partnerom oko zajedničke budućnosti. Veoma brzo može iskrsnuti i tema braka.

Zdravlje: Mogu se vratiti stari zdravstveni problemi hroničnog tipa, pa bi bilo dobro da Vodolije oslušnu svoj organizam i po potrebi posete lekara.

Ribe

Posao: Ribe, da li ste skinule ružičaste naočare konačno i vratile se u stvarnost? Probajte, ako niste, jer iz nedelje u nedelju stiže opomena da se ipak malo više usredsredite na posao, ili će uslediti i neke sankcije. Ako ove nedelje budete pozvane na razgovor sa pretpostavljenim zbog načinjenih propusta, nemojte biti zatvoreni i ćutljivi. Probajte da ovaj razgovor doživite konstruktivno i da se vratite u realnost. U suprotnom, sve u vezi posla može da se okrene protiv vas.

Ljubav: Ova nedelja sa sobom može doneti posledice prevelikog maštanja i nerealnih očekivanja u prethodnom periodu. Divno je biti romantičan, ali se mora uvek imati i doza realnosti, koju ste vi potpuno ignorisali prethodnih nedelja. Sada može doći do budjenja, pa i nekih nejasnoća šta se reklo, a šta stvarno mislilo, tako da uzmite neko vreme da presaberete misli, budite što realniji, sve ovo ne znači da ljubav nije prava, već samo da život traži od vas da povremeno izadjete iz svog sveta mašte. Može ovo biti kraći period preispitivanja, ali potvrda da je ljubav u kojoj ste prava, uskoro stiže.

Zdravlje: Alkohol, opijati, duvan, bilo koja nezdrava navika u ovom periodu bi trebalo da bude reducirana, inače vam zdravlje može biti ozbiljno narušeno u smislu pada imuno sistema, čime ćete biti laka meta za sve što ovaj prelazni period godine donosi, piše Luftika.

***

Bonus video: Verovanja kod našeg naroda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram