Nedeljni horoskop: Ribe briljiraju na poslu

nedeljni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Saznajte šta su nam zvezde namenile za nedelju pred nama.

Ovan

Osećate da morate da menjate sve na svakdnevnom nivou, od navika do ishrane, a ova nedelja donosi priliku za to. Mogući su sukobi sa bliskim okruženjem, pa pre nego krenete u rat razmislite koliko ste impulsivni i koliko to štete donosi svima. Ne započinjite ništa što mislite da ima male šanse da uspe jer ste skloni megalomanisanju. Imaćete izuzetno dobre poslovne mogućnosti.

Bik

Više ćete se truditi na poslu tokom nedelje, a to neće proći neprimetno. Mogući su troškovi, ali jednokratni, a priliv će se normalizovati tek od sledeće nedelje. Bikovi koji nisu u vezi će klackati, zbog silnih strahova može se desiti da propuste neke prilike. Ovi zauzeti će morati da umiriju partnerovu ljubomoru.

Blizanci

Napravili ste neke propuste u prošlosti, pa biste tokom ove nedelje hteli da popravite to i to na silu. Veze i odnosi koji nose nesputanu seksualnost su sad u prvom planu, ali nešto koči sve to. Na poslu je sve u znaku rada i požrtvovanosti, ali vama to ne pada teško, želite da se dokažete. Finansijska situacija se popravlja sredinom nedelje.

Rak

Hteli biste da se prepustite maštarijama i begu od realnosti, ali tranziti tokom ove nedelje to ne dozvoljavaju. Moraćete da budete iskreni prema sebi. Pokušavaćete da popravite neki odnos koji odavno ne funkcioniše i izgubićete dosta energije u svemu tome. Zbog usporenosti trpe mnoga polja, ali posao ne stoji. Zasucite rukave i mislite na sadašnjost.

Lav

Pročitajte još:

Pred vama je nedelja puna testova i ispita u izdržljivost. Lako vam je da preuzmete odgovornost za sve i da se potrudite preko svojih granica. Vraća se potreba za komunikacijom sa poznatima i nepoznatima, ali nekako kasne odluke. Osetljivi ste na dnevne promene i neka razmišljanja vam narušavaju zdravlje. Novac može doći od nekih osoba od kojih to neočekujete.

Devica

Na poslu će biti mirno, a ukoliko planirate ozbiljnije kupovine stpite se i preskočite period do kraja meseca, ne samo ove nedelje. Novac će pristizati, ali ipak štedite. Slobodni pripadnici znaka će se boriti sa demonima iz prošlosti, dok će zauzeti razmišljati o raskidu.

Vaga

Spremni ste za prepuštanje i želite da preokrenete nešto u svakodnevnici. Na poslu trpite dosta od kolega koji postavljaju noge vama i samom poslu, pa će doći momenat za neka razjašnjenja. Svakodnevno izlaganje stresu utiče na vaš metabolizam. Ljubavne teme su sveprisutne, a simpatije se množe svakog dana. Zauzeti su trenutno u miru sa partnerom, koji je pasivniji nego inače.

Škorpija

Dosta ste nezainteresovani za posao tokom ove nedelje, a pažnju vam odvlači razmišljanje o svim promenama, pa čak i posla. Zauzeti će biti u nekim tajnim dopisivanjim, a partner će vremenom postati sumničav. Slobodne Škorpije mogu da očekuju povratak u neku priču i to sasvim slučajno. Finansije su opterećene nekim dugovanjima, koje će biti aktuelno još neko vreme.

Strelac

Kod vas je sve ubrzanije i dinamičnije, kako dani odmiču. Biće vam priznat trud i požrtvovanost na poslu, ali vas će ipak mučiti neke druge brige. Ne pozajmljujte novac i čuvajte ono što ste uštedeli. Zauzeti Strelčevi žele da naparave neke promene u vezi, dok ono slobodni pripadnici znaka nailaze na osobe koje ih podsećaju na to da ipak mogu imati svoju širinu i prostor u samom odnosu.

Jarac

Lako se vraćate u  vaš ritam i ostvarujete stabilnost koja vam je potrebna za bolje funkcionisanje. Poslovni saradnici i partneri će biti zadovoljni vašim unčinkom, zbog čega možete očekivati i nagrade. Slobodni Jarčevi  mnogo flertuju na poslu, ali uz neku dozu ozbiljnosti. Neko će slati dvostruke signale, koji neće odmah biti baš najjasniji, zato je potrebno strpljenje. Zauzeti, s druge strane, će biti romantični i posvetiće partneru više vremena, što će se dobro odraziti na sam odnos.

Vodolija

Vodolijama predstoji mirnija nedelja, specijalno na polju ljubavi. Oni koji su u vezi ili braku doći će do nekih rešenja i napraviće planove za budućnost. Ovo će mnoge osnažiti i uliti im sigurnost u uspeh veze ili braka.
Slobodni će se malo povući iz društvenog života i neće imati strpljenja za druge, specijalno ne nove osobe. Druga polovina nedelje i sam kraj obećava ipak neke nove kontakte. Posao će takođe biti stabilan.

Ribe

Bićete jako motivisani na poslu, ne odustajete kada je teško, a to znaju svi. Već u prvim danima nedelje imaćete i nove ponude za posao i projekte koji će obećavati ozbiljnu zaradu. Ne odbijajte ništa odmah, već dobro razmislite pre nego što date odgovor. Zauzete Ribe će imati priliku da osnaže odnos sa partnerom, ali kroz pokazivanje nekih granica koje pre nisu postojale. Slobodne Ribe će imati priliku da upoznaju nekoga tokom izlazaka ili preko nekog prijatelja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram