Nedeljni horoskop: Rak je zaglavljen u prošlosti

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za sledeću nedelju.

Ovan

Oštro nastupate i zahtevate samo najbolje rezultate, kako od sebe tako i od drugih. Nemir unosi novac koji ćete morati da date unapred, što će vam se činiti rizičnim. Obratite pažnju na osobu koja trenutno gradi karijeru, ona vam je odavno bliska samo vi to ne shvatate. Zauzeti će morati pažljivije da se odnose prema partneru jer nije sve tako savršeno.

Bik

Pokušavate da se podignete iz apatije koju osećate kada god pomislite na posao i obaveze. Iako vam je važnije da uživate, obaveze neće same od sebe proći. Želite da se posvetite sebi, pa krenite od vaših ličnih granica koje su slabe i zbog kojih konstntno osećate nezadovoljstvo.

Blizanci

Rešili ste ove nedelje da negirate sve probleme i posvetite se poslu. Rastužuje vas situacija sa partnerom pa ga na sitno kažnjavate jer sabotira kompromis. Finansijska situacija se polako smiruje. Tokom drugog dela nedelje pripazite kome se poveravate, specijalno na poslu.

Rak

Imate velike planove po pitanju posla i svakodnevnih obaveza, pa ste uzbuđeni. Jedva čekate da sprovedete sve u delo i da pokažete sebi i drugima kako i koliko umete. Partner ima posesivne momente koji vas bune, a vi razmišljate o nekim prošlim vremenima.

Lav

Početkom nedelje neko od članova porodice gura neke svoje planove tako što vam orgnaizuje vreme. Naravno, vi ćete se izvući na posao i obaveze. Manjak novca i finansijsku krizu nadomestite lepim momentima sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, bavite se nekim kreativnim hobijem koji će vam opustiti um i telo.

Devica

Nedelja donosi nove obaveze ili vraćanje na stare koje moraju drugačije da se tretiraju, tj da se angažujete u obavlanju istih na neki drugi način. Što pre budete promenili pristup poslu i odgovornosti, počećete lakše da dišete. Imate malo nerealne planove u vezi sa novcem pa bi bilo dobro da napravite neku reviziju. Sa partnerom krajem nedelje očekujte neke lepe trenutke koji će vas preporoditi.

Vaga

Ove nedelje ili će vam sve krenuti na bolje ili ćete morati da sve što se započeli i zamislili vratite na početak. Aktivno je polje partnerstva te ćete skroro sigurno imati turbulencije sa partnerom ili simpatijom, a neki pripadnici ovog znaka potencijalno izlaze iz veze. Moraćete da se bavite nekim pitanjima koja se tiču prošlosti i nekih prijatelja.

Škorpija

Kraj nedelje je bitan za sve pripadnike ovog znaka. Neminovan je skok koji se odnosi na karijeru, ali ono bitnije što će vas namučiti je partner i veze. Bez obzira bili sami ili ne, tema je ista: šta želite? Nervozni ste i to se oseća u vazduhu.

Strelac

Nedelju započinjete lepim susretima i druženjem, dok u drugom delu nedelje pažnju posvećujete više poslu. Dajete sebi oduška pa malo više maštate i to vas opušta. Na poslu ste prilično kreativni, dok finansijama baratate malo nespretno. Partnerski odnosi su uzbudljivi i puni nepredvidivosti, što najviše volite.

Jarac

Posao vas čini zadovoljnima ove nedelje, ali imate osećaj da vam nešto nedostaje. Partner ili neko ko vam se dopada je brižan i nežan, a vi ne umete da odgovorite na to. To vam je zapravo najbitnija tema ove nedelje. Trenutno je bitno da polomite svoj ego, kako god umete i znate.

Vodolija

Naredna nedelja je u znaku partnerstva i ljubavi, ali na vrlo tajnovit način. Želećete da iskažete osećanja, ali samo kroz poruke ili neka okolišanja. Možda bi bilo dobro da probate sa direktnim stavom. Postižete pohvatate informacije na poslu i skalapate potrebnu sliku o svemu. Ljubav i teme partnerstva namerno potiskujete u drugi plan, jer smatrate da nisu prioritet.

Ribe

Nemogućnost da se izrazite kako bi trebalo vas dovodi do vrlo konfuznih situacija. Polje partnerstva je još uvek u žiži i tu morate dosta da poradite da bi se stvari smirile. Druga polovina nedelje donosi konačno razrešenje i olakšanje. Na poslu funkcionišete po principu od danas do sutra, što će vam zasmetati uskoro.

***

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram