Nedeljni horoskop: Rak ima avanturu, Jarac pristaje na sve

nedeljni horoskop
Foto: IFTN / United Archives / Profimedia

Pogledajte šta vam predviđa nedeljni horoskop za period od 13. do 19. 07. 2020.

Ovan

Ne drži vas mesto, kako na poslu tako i na drugim poljima. Pod pritiskom ste zbog obaveza, a u isto vreme vas partner izaziva, malo inertnošću, malo distancom. Period je dobar za pravljenje planova, a nikako realizaciju istih. Želite veću zaradu i više novca u novčaniku, a to sada nije toliko moguće.

Bik

Uzdrmano vam je samopouzdanje, ali ste rešeni ovaj put da idete napred. Želite promene i one se lagano obistinjuju. Na poslu je poprilično napeto, specijalno početkom nedelje. Okrenite se kreativnim rešenjima i ne marite mnogo za formu jer se previše opterećujete formalnostima. Veze i odnosi su stabilniji, počinje malo veselija i manje napeta faza. Više odmarajte.

Blizanci

Ove nedelje sve vam konačno postaje jasno, vaša pozicija na poslu, zdravstvene nedoumice i zamršeni emotivni odnosi. Želite sve da ubrzate, ali to neće moći pa postoji mogućnost gubitka energije i koncentracije. Na poslu je tenzično u prvoj polovini nedelje, dok ćete već od četvrtka malo bolje kontrolisati sve.

Rak

U samom startu nedelje osećate preosetljivost i mnogo toga istresate na partneru. Biće potrebno da ozbiljno porazgovarate jer vam je odnos u krizi. Slobodni će imati prilku da uživaju u prolaznoj avanturi, koja nema dugačak rok trajanja. Na poslu se stvari stabilizuju i konačno otkrivate šta vam definitivno odgovara. Mogući su problemi sa žlezdama.

Lav

Hteli biste da se prepustite maštarijama i begu od realnosti, ali tranziti tokom nedelje to ne dozvoljavaju. Moraćete da budete iskreni prema sebi. Pokušavaćete da popravite neki odnos koji odavno ne funkcioniše i izgubićete dosta energije u svemu tome. Zbog usporenosti posao trpi.

Devica

Pokušali ste da napravite neki red i da imate kontinuitet na poslu, ali će vam to poći za rukom tek od ove nedelje. Pripazite se unutrašnje kritike zbog koje se lako povlačite u sebe i izbegavate suočavanja. Zauzeti mogu da budu na meti kritike od strane parnera, ali ne bez razloga. Poslušajte šta ima da kaže. Slobodni će od kraja nedelje imati povoljniju atmosferu zbog koje mogu doći u kontakt sa veoma interesantnim osobama. Finansije se popravljaju.

Vaga

Najveće šanse su da ćete ući u tajnu vezu ili ćete od partnera skrivati osećanja i neke želje. Ovo može da vas dovede do udaljavanja i nekih naglih prekida. Na poslovnom planu je za sada mirno iako će se pojaviti neke nezgodne situacije koje će vas gurati u neke neke nove poduhvate. Slobodni Ovnovi imaju priliku da upoznaju nekoga ko živi malo dalje i ima neke veze sa porodicom. Spremni ste da trošite i ono što niste zaradili.

Škorpija

Promene koje vas očekuju na polju partnerstva, ove nedelje će se pozitivno odraziti na vas. Poslovno ste rastrzani između želja. Očekuje vas novčani priliv koji bi mogao da se ustali u narednom periodu. Potrebno vam je ozbiljno opuštanje i mogućnosti pa vas to iscrpljuje. Finansije se stabilizuju, dok je zdravlje promenljivo.

Strelac

Početak nedelje izraženu lenjost koja se odražava na partnera jer on ili ona žele više dinamike. Drugi deo nedelje je obeležen sitnim čarkama na radnom mestu, a neki od saradnika će pokušati da vam oduzmu zasluge za neki izvršeni posao. Ako ste do sada imali finansijskih problema, upravo ove nedelje rešavate jedan od njih. Pripazite na ishranu.

Jarac

Uprkost prilivu novca vi i dalje brinete. Osećate da ste „kratki“ i da vam troškovi prevazilaze zaradu. Partner vam nameće planove, a vi nemate sada vremena da se bavite time pa pristajete na sve. Nije momenat za radikalne promene na polju posla i karijere. Iscrpljeni ste prilično i to se odražava na kvalitet svega što radite.

Vodolija

Početak nedelje vam je nekako težak jer ste razdražljivi i sukobljavaju se emocije i racio. Nemojte donositi nikakve odluke već dajte sebi vremena da vas prođu te promene raspoloženja. Nemate dovoljno novca pa ujedno razmišljete o dodatnim vidovima zarade.  Nadređeni na poslu ima primedbe na vaš rad. Mučiće vas bolovi u mišićima.

Ribe

Veseli ste i jedva čekate neke nove izazove. Neka naglasak bude na započinjenju nekih novih poslova i odnosa i to samo onih koji vas čine srećnim. Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju neke pomalo nesigurne i stidljive udvarače, dok se zauzeti bave poboljšanjem komunikacije. Biće čupavo na polju finansija, tako da je potreban oprez po tom pitanju.