Nedeljni horoskop: Pomračenje Meseca donosi ljubavne nemire

Foto: Ian West / PA Images / Profimedia

Šta očekuje vaš horoskopski znak na polju ljubavi, posla i zdravlja?

OVAN

Ljubav: Pred Ovnima je krizni period, nervozu prenosite na partnera koji se trudi da vam ugodi. Pokušajte da se povučete i odmorite u tišini doma, kako bi izbegli konflikte. Slobodni Ovnovi mogu ući u konflikt sa bližim članovima porodice i generalno rodbinom, nemojte nasedati na provokacije.

Posao: Ponedeljak i utorak biće naporni dani u kojima vas očekuju promene i poslovni sastanci. Nadređeni će vam zadati nove poslovne obaveze, što smatrate nepravednim. Ukoliko očekujete poziv iz inostranstva ili novi posao, sam kraj nedelje doneće vam pozitivne vesti.

Zdravlje: Meditacija i šetnja prirodom pomoćiće vam da se opustite, piše Mogu ja to sama.

BIK

Ljubav: Saturnov hod podstiče u vama melanholiju, mnogi Bikovi razmišljaju o prošlim vremenima. Nemojte sanjariti o bivšem partneru, fokusirajte se na sadašnji trenutak. Bikove u vezi očekuje zanimljiv vikend, provešćete ga aktivno i uživati u kraćem putovanju sa partnerom.

Posao: Finansijska situacija je dobra, većina Bikova izlazi iz finansijske krize ali to ne znači da morate trošiti novac. Pokušajte da odolite kupovinama u okviru tržnih centara. Poslovna situacija je stabilna, zaista neće biti naglih preokreta i velikih promena u nedelji pred nama.

Zdravlje: Skloni ste gojenju.

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

Ljubav: Nešto opuštenija nedelja je pred Blizancima, retrogradni hod Marsa vam je stvorio nevolje u odnosima sa ljudima. Savet zvezda je da stavite fokus na sebe i svoje potrebe, nemojte sada ulaziti u ozbiljne razgovore sa partnerom i porodicom. Podstaknite sebe na fizičku aktivnost, loše misli će nestati uz trening.

Posao: :Zadovoljni ste poslovnim uspesima, nema razloga za nesigurnost kada je posao u pitanju. Naredna nedelja doneće vam dobru energiju za nove poslovne projekte, mnogi će dobiti priliku da obučavaju novog kolegu. Očekuje vas finansijski dobitak.

Zdravlje: Dobro se osećate.

RAK

Ljubav: Pomračenje Meseca u Biku uneće nemir u vaš ljubavni život, mnogi Rakovi sumnjaće u vernost partnera. Vodite se činjenicama kako ne bi ušli u konflikt bez potrebe i povredili osećanja voljene osobe. Mnoge situacije tumačite pogrešno. Slobodne Rakove ne očekuju veće promene.

Posao: Koncetracija blago opada što vam zameraju poslovni saradnici, pokušajte da završite započete projekte. Očekuje vas manja finansijska kriza u narednoj nedelji, nemojte pozajmljivati novac. Napravite dobar finansijski konstrukt i pridržavajte se istog u narednom periodu.

Zdravlje: Sjajno.

Foto:Shutterstock

LAV

Ljubav: Vi imate snage da osvojite svet ili to samo tako izgleda voljenoj osobi. Okruženi ste dragim ljudima, uživate u pozitivnoj energiji bilo da ste u vezi ili slobodni. Lavove očekuje produktivna nedelja u kojoj će svakodnevno biti u pokretu.

Posao: Zadovoljni ste količinom posla koju imate, ne osećate tenziju prilikom kreiranja novih poslovnih planova. Bićete inspirisani, pokrenite se i ostvarite se u kreativnom smislu! Finansijska situacija je dobra, nema većih promena u nedelji pred nama.

Zdravlje: Prija vam šetnja, lagani džoging i generalno boravak u prirodi.

DEVICA

Ljubav: Imate snage i volje da saslušate ljude oko sebe, pokušavate da im pomognete i utešite ih. Nemojte dozvoliti da vam iscrpe svu energiju, budite pomalo sebični i zauzmite se za sebe. U suprotnom možete dočekati vikend umorni što će vam partner zameriti.

Posao: Nastavljate svojim tempom, generalno gledano očekuje vas mirna nedelja u kojoj nećete biti sto posto posvećeni poslu. Možete da se opustite i odmorite sa porodicom i prijateljima. Mnoge Device iskoristiće godišnji odmor u toku naredne nedelje.

Zdravlje: Nema većih promena.

Foto:shutterstock

VAGA

Ljubav: Pomračenje Meseca unosi nemir u ljubavni život Vaga, sve emocije koje ste dugo skrivali sada će izaći na površinu. Oslobodite se negativnih emocija uz trening, vežbe disanja ili dozvolite sebi da budete tužni nekoliko dana. Oslobađajući se toksičnih nakupina imaćete priliku da porazgovarate sa ljudima na produktivan način i poboljšate kvalitet svog života.

Posao: Trenutno niste usmereni na karijeru, obavljate mehanički poslove i želite da se posvetite sebi. Nemojte postati samokritični, sasvim je u redu odvojiti se od novih poslovnih izazova na nekoliko dana, pritom vam to dozvoljava trenutna finansijska situacija.

Zdravlje: Nemojte odlagati preventivne preglede i odlazak kod stomatologa.

ŠKORPIJA

Ljubav: Pored izazovnih aspekata sa kojim sa susreću horoskopski znaci Škorpije se osećaju dobro u svojoj koži. Vi uživate u svakodnevnici, usklađujete privatne i poslovne obaveze i zaista je pred vama produktivna nedelja. Slobodne očekuje zanimljiv susret, ali neće prerasti u ništa više od flerta.

Posao: Opustili ste se, iza vas je naporan poslovni period. U toku naredne nedelje do vas stižu pozitivne vesti, dugo očekivane pohvale od strane poslovnih saradnika i nadređenih. Imate priliku da napredujete, vaše mišljenje biće poštovano u krugu poslovnih saradnika.

Zdravlje: Stabilno.

Foto: Shutterstock

STRELAC

Ljubav: Nema većih promena na ljubavnom polju za slobodne Strelčeve, posvetićete se kućnim obavezama, savršen je trenutka da obnovite kontakt sa rođacima koje dugo niste videli. Zauzete Strelčeve očekuje inspirativna nedelja, partner želi da vam ugodi.

Posao: Zadovljni ste poslovnom situacijom, oni koji priželjkuju promenu posla moraju da se stripe. Generalno vas ne očekuje velika količina stresa u narednoj nedelji, imate priliku da odmorite od poslovnih obaveza. Iskoristite povoljan period i posvetite se sebi!

Zdravlje: Nema većih promena.

JARAC

Ljubav: Pred Jarčevima je relativno miran period, bez velikih promena. Prija vam tišina i boravak u kući, nemojte zapostaviti fizičku aktivnosti! Slobodni će uživati u svom solo statusu, dok će se zauzeti truditi da usklade partnerove želje sa svojim planovima i odmore koliko je to moguće.

Posao: Vama je potrebna pauza i odmor od poslovnih obaveza, nemate energije za nove planove i kreativne projekte. Nema razloga da krijete svoj umor, zamolite kolege za pomoć došlo je vreme da vam se oduže za ustupke koje ste činili pred njima u 2022. godini.

Zdravlje: Ne prija vam masna i začinjena hrana.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

Ljubav: Niste fokusirani na partnera što izaziva dozu ljubomore, koja je vama slatka i uživate u pažnji koju vam partner pruža. Nemojte preterivati, sve ima svoje granice! Slobodne očekuje druženje tokom vikenda, uživaćete u opuštenoj atmosferi sa dragim ljudima.

Posao: : Poslovna situacija je stabilna, vi ste zadovoljni trenutnom poslovnom pozicijom. Očekuju vas inspirativni razgovori i generalno pozitivna atmosfera u kolektivu. Pred vama je povoljan period koji treba iskoristiti za razvoj kreativnih potencijala.

Zdravlje:Sjajno.

RIBE

Ljubav: Pomračenje Meseca u Biku donosi vam buru pozitivnih emocija, uživaćete gledajući stare porodične fotografije i oživljavajući uspomene sa partnerom. Zaista je pred vama nedelja koja će obogatiti vašu dnevnu rutinu pozitivnom energijom. Uživajte!

Posao: Nema razloga za preispitivanje na poslovnom planu, ostanite svesni svojih uspeha i znanja. Očekuje vas ponuda za rad u inostranstvu ili kraće poslovno putovanje, doneće vam finansijsku korist koju dugo priželjkujete.

Zdravlje: Nemojte odustati od produktivnih navika i fizičke aktivnosti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram