Nedeljni horoskop: Bik saznaje tajnu

Nedeljni horoskop
Nedeljni horoskop; Foto: Profimedia.rs

Pogledajte kakve izazove su vam zvezde spremile za nedelju koja je pred nama.

Ovan

Ova nedelja je jako bitna za vas. Moraćete da ponovite neki posao, da napravite reviziju rezultata i popravite sve što nije dobro. U partnerskoj komunikaciji može doći do nesporazuma i to zbog neusklađenosti onoga što je izgovoreno i osećanja. Potrebno je da pokažete više empatije. Slobodni pripadnici znaka se vraćaju na neku temu iz prošlost ili osobu. Takođe, mogući su sitniji troškovi koji su vezani za porodicu.

Bik

U komunikaciji ste previše emotivni i sebe vidite kao žrtvu. Mogući su sukobi sa braćom i sestrama, a na poslu se traži veća mentalna prisutnost. Priliv novca je moguć i to od nekog davno završenog posla. Partner je još uspavan, ali bez obzira na to, saznaćete neke tajne. Slobodni Bikovi idealizuju simpatiju i ne obraćaju pažnju na neke jasne signale koji su ujedno i upozorenje.

Blizanci

Iz vas, malo po malo, izlazi gomila emocija. Mnoge ovo začuđuje jer niste osoba koja ispoljava na ovaj način sve, pa će biti dosta nedoumica i objašnjavanja. Još uvek niste sigurni kako da se postavite na poslu, a da istovremeno postavite prave granice. Partnerski odnosi još zavise samo od vaše realne percepcije i procene vaših mogućnosti. Finansijska situacija je još uvek nestabilna, pa je potreban oprez na svakodnevnom nivou.

Rak

Ove nedelje ćete biti glasniji nego inače, što će vas na neki način osloboditi velike količine stresa. Značajan je vaš uticaj na ljubavni odnos i sve što budete rekli ili uradili direktno će uticati na konačni ishod. Slobodni Rakovi su se ili se već uveliko vraćaju starom partneru, zbog čega će raspoloženje biti promenljivo. Posao stagnira i zahteva ozbiljniji pristup.

Lav

Postoji realna opasnost od suzbijanja osećanja i misli pa bi bilo dobro da kažete, nekome kome verujete, kako se osećate. Zbog ovakve situacije može doći do nesporazuma, specijalno u porodici. Situacija u ljubavnom odnosu je promenljivog karaktera i potrebna je velika količina razumevanja i razgovora kako neke situacije ne bi eskalirale u pogrešnom smeru. Slobodni Lavovi žale za nekim propuštenim prilikama. Na poslu se zahteva stroga disciplina i tačnost, što će biti veliki problem za mnoge pripadnike ovog znaka.

Devica

Mnoge planove ćete morati da odložite ili da promenite. Želite što pre da realizujete neke poslove, što neće biti moguće sada, pa će vam to dodatno nabiti nervozu. Partnerski odnosi su još uvek pod uticajem idealizacije i to donosi trenutni mir. Slobodne Device slepo veruju simpatiji i taktiziraju maksimalno. Još uvek ne postoji realna slika o celokupnoj finansijskoj situaciji, pa će nedelja proći u preračunavanju i pokušajima da se iste stabilizuju.

Vaga

Zaronjene duboko u posao, mnoge Vage će morati da daju svoj maksimu, jer neće sve ići glatko. Biće potrebno prilagođavanje, specijalno ako se radi o velikom kolektivu. Moguće su scene i nesporazumi. Partnerski odnosi su još uvek realtivno mirni, dok slobodni pripadnici pokušavaju da održe kontakte sa više osoba u isto vreme.

Škorpija

Mnoge Škorpije će se suzdržavati da ne puknu i ne kažu sve što im je u glavi. Strpljenje i suzdržanost će biti pravi izazov za ovaj znak tokom ove nedelje. Partnerski odnosi će sredinom nedelje biti u kritičnoj fazi, ali će se ipak nekako pred sam kraj primiriti. Slobodne Škorpije i dalje slepo veruju simpatiji, ali to se može pripisati i trenutnoj zaljubljenosti. Otrežnjenje tek stiže, ali tek pred kraj meseca.

Strelac

Ove nedelje biće potrebno izbalansirati troškove i zaradu jer će se pojaviti neki dugovi. Na poslu je spartanska atmosfera, a mnogi pripadnici znaka se osećaju kao da ne daju dovoljno i da se ne trude. Takođe, partnerski odnosi bađ zbog svega ovoga trpe. Zauzeti ne mogu da obuzdaju partnere u svojim zahtevima, dok slobodne muči ambivalencija. Vraćanje na stare teme je još uvek u toku, dok stres izazvaju sitnice koje i nisu tako bitne.

Jarac

Potreba da se sve drži pod kontrolom ove nedelje će biti najdominantnija. Preterana emotivnost partnera sa kojom se jedva izlazi na kraj će naterati mnoge Jarčeve da porazmisle o sopstvenim emocijama. Ovo ne ukazuje na prekide već na potrebu da se pokažu osećanja, na pravi način. Slobodni pripadnici znaka dolaze do zaključaka o greškama iz prošlosti. Na poslu deluje sve bajkovito, ali je potrebno uključiti kompromis, specijalno sa klijentima.

Vodolija

Mnogo toga će morati da se promeni na radnom mestu, prvenstveno organizacija. Ulećete u posao emocijama, pa brzo sagorite, što nije tako dobro. Mogući su sitni problemi sa zdravljem i generalni pad imuniteta. Partnerski odnosi zahtevaju rad na međusobnom podržavanju, specijalno kada naiđu krize koje nemaju veze sa ljubavlju i bliskošću. Slobodne Vodolije žele samo slobodu, bez preteranog vezivanja.

Ribe

Odnosi su vam trenutno nejasni i pravite poteze kako biste se izvukli iz bilo koje interakcije. Povlačenje u sebe koje može da uzrokuje konflikt sa nekim prijateljem ili partnerom. Obratite specijalnu pažnju na zaostale obaveze na radnom mestu na koje ste zaboravili. Napetost je uzrokovana brigom u vezi sa poslom.