Nedeljni horoskop od 27. aprila do 3. maja 2020.

Foto: Netflix / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za nedelju pred nama.

Ovan

Polako sve dolazi na svoje mesto, a vi još uvek osećate pritisak zbog finansija. Ostvarujete nove kontakte kroz posao koji će vam značiti u budućnosti. Potrebno je da pravite jasne planove i da sprovedete disciplinu nad sobom. Partner je previše emotivan i traži pažnju, vas muče razmišljanja vašim ličnim greškama i procenama.

Bik

Ukoliko do sada niste znali svoj status na poslu, ove nedelje sigurno saznajete tu bitnu informaciju. Na polju partnerstva se osećate malo nesigurno, pa pustite da nedelja malo odmakne i ne započinjite ništa. Očekuje vas novčani priliv koji bi mogao da se ustali u narednom periodu. Potrebno vam je ozbiljno opuštanje.

Blizanci

Tokom ove nedelje smirenije komunicirate i na lepši način stavljate partneru do znanja da vam je stalo. Na poslu se sve usporava, tako da vi više radite, a klijenti postaju zahtevniji. Što se tiče finansija, najbolje bi bilo da krenete od dugova i onih najvećih troškova, a za ostalo šta vam ostane.

Rak

Gomila se nezadovoljstvo, dosta su vam loši odnosi na poslu, a nije vreme za odluke niti za rasprave. Vodite računa kome i šta pričate. Bilo da ste u vezi ili ne, jasno je da vam je potrebna promena, ali nemojte raditi niti odlučivati bilo šta impulsivno sada. Novac odlazi na neplanirane troškove.

Lav

Za sada vam se ne ulazi u saradnju ni sa kim ili ako već morate, želite da sačuvate sve ideje za sebe. Ove nedelje lakše komunicirate i mnogi žele da podele sa vama neke tajne. Niste zadovoljni odnosom sa partnerom i smatrate da ste zapostavljeni. Pokušajte da razgovarate kao odrasli i zreli ljudi.

Devica

Nedelja započinje vašom osetljivošću i pomalo pogrešnim utiskom da ništa neće biti kako bi trebalo. Prolazni pesimizam vam daje dodatnu snagu da radite više, jer je to vaš način da pobegnete od problema. Partner ima dugove ili neke druge probleme koji vam trenutno najviše prave probleme u vezi. Potencijalni prihodi će se stvoriti odjednom i neočekivano.

Vaga

Ove nedelje ćete imati jedinstvenu priliku da stavite tačku na neki toksičan odnos koji vas dosta dugo muči. To može biti ljubavni odnos ili porodični. U svakom slučaju prekid nekog kontakta je izvestan. Niste još uvek zadovoljni poslom i ponudama, ali to ne bi trebalo da vas spreči da se trudite.

Škorpija

Početak nedelje je u znaku izražene lenjosti, koja se odražava na partnera jer on ili ona žele više dinamike. Drugi deo nedelje je obeležen sitnim čarkama na radnom mestu, a neki od saradnika će pokušati da vam oduzmu zasluge za neki izvršeni posao. Ako ste do sada imali finansijskih problema, upravo ove nedelje rešavate jedan od njih.

Strelac

Štedljivost vas ne pušta i to je dobro, a ako mislite na neki nov posao ili neke inovacije, sačekajte bar još sedam do deset dana. Koliko ste i sami dramatični, toliko je i okruženje isto. Pripazite da ne prelazite preko tuđih granica jer vas to dovodi do gubitka prijatelja. Dosta ste iscrpljeni i nesipavani.

Jarac

Ove nedelje dobijate malo više energije i osećate se bolje. Pitanje finansija je u prvom planu, dok samouvereno želite da se oslobodite svega starog. Na poslu je malo dinamičnije i ne znate kome da verujete, pa bi bilo dobro da ne otkrivate sve što mislite. Zauzeti će se žaliti partnerima i želeće pomoć, dok slobodni flertuju sa kolegama. Posvetite se više hobijima sa ciljem da se oslobodite negativne energije.

Vodolija

Poslovno imate velike planove, ali vam se mešaju osećanja i mislite da niste do kraja sve osmislili. Pitanje iz prošlosti se poteže u kući i kroz partnerski odnos. Slobodni pripadnici znaka tokom nedelje vode zanimljive razgovore koji lako mogu da se pretvore u prisni odnos. Imate neke nepredviđene troškove koji vam kvare planove.

Ribe

Počeli ste da krijete svoj ljubavni život od svih jer vam je dosta saveta koji vas samo destabilizuju. Odnos ide ka stabilnijoj fazi, dok se na poslu stvari menjaju u vašu korist. Druga polovina nedelje donosi neki generalni preobražaj na polju karijere koja se kreće u pravcu o kom niste ni razmišljali.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram