Nedeljni horoskop od 24. do 31. maja: Rak ulazi u tajnu vezu

Dnevni horoskop
Foto: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia

Pogledajte šta vas čeka u nedelji pred nama.

Ovan

Koliko god se trudili ove nedelje da date svoj maksimum na poslu, nećete baš do kraja to uspeti. Neko ili nešto vam stvara prepreku zbog koje ćete morati da neke stvari radite nekoliko puta. Ljubavni odnosi su u magli, tj. partner je, i ako postoji neka tema iz prošlosti, bilo bi dobro da se to odmah da reši. Slobodni Ovnovi lako upadaju u zamke tajnih veza. Finansijska situacija je nestabilna.

Bik

Bikovi ove nedelje zavaravaju sebe, a to ne mora nužno da bude loše. Zbog ove situacije mnogi pripadnici ovog znaka mogu doživeti poslovni uspeh. Partnerski odnosi su zbunjujući, mimoilaženja u mišljenju, ali i nesigurnosti. Ne bi trebalo praviti neke drastične poteze u ljubavi, bar ne dok ne bude jasan stav oba partnera. Moguć je priliv novca kroz neke tajne kanale.

Blizanci

Ove nedelje mnogi Blizanci će pokazati jake liderske osobine. Iako to neće biti na duge staze, ovaj impuls će pokrenuti jaku kreativnu energiju, pa će i konačni rezultati biti drugačiji nego inače. Ljubav je još uvek u prvom planu i tu će biti mnogih previranja. Slobodni ne mogu da izaberu simpatiju jer ih imaju više, dok zauzeti pokušavaju da poprave narušene i konfuzne odnose. Brzoplete kupovine mogu biti opasne po budžet.

Rak

Mnogi slobodni Rakovi prolaze kroz vrata tajnih veza. Opcije su razne, a ako je strah od nepoznatog prisutan, potrebno je pozvati u pomoć iskustvo i racionalnost, nikako emocije. Na poslu je mirnija atmosfera, ali se ipak oseća u vazduhu neka pasivna agresija, koja oslabljuje motivaciju za rad. Moguća su putovanja i to zbog posla i planova.

Lav

Ove nedelje lavovske verbalne sposobnosti dolaze do izražaja. Ponos i oduševljenje sobom i rezultatima neće izostati nikako, a najveća podrška dolazi od autoriteta. Partnerski odnosi ulaze u fazu kada je potrebno raditi na svim detaljima svakodnevno. Slobodni opet sažaljevaju sebe zbog ljubavnih neuspeha. Novac pristiže sa više strana.

Devica

Mnoge Device ove nedelje mogu da očekuju uspeh na poslu, specijalno ako se bave kreativom. Zarada ipak zavisi od drugih osoba, ali od poslova koji su odavno završeni. Ljubavni odnosi su nestabilni i variraju od dana do dana. Postoji realna opasnost od nezavršenih priča koje bi morale, ipak, da ostanu u tom statusu. Zauzeti su okupirani poslom i obavezama pa zanemaruju partnere koji su, s druge strane, jako nervozni i nestabilni.

Vaga

Vage ove nedelje imaju priliku da otpuste svu negativnu energiju, ali kroz akcije koje nisu preterano fizički zahtevne. Na dnevnom nivou biće prisutan neobjašnjiv umor koji signalizira da je u pitanju neka vrsta eksapizma u odnosu na obaveze. Ljubavni odnosi su u mirnijoj fazi, što je i jedan od preduslova za uživanje. Slobodni, takoreći, love u mutnom, a male su šanse da će išta dobro i kvalitetno uloviti.

Škorpija

Sve Škorpije su sada zauzete istraživanjem i to u tišini. Osećaju neke neobjašnjive stvari vezane za druge, ali ih to ne plaši, Škorpija voli da razbija zagonetke. Neko od autoriteta na poslu izbegava direktno suočavanje zbog problema koji je napravljen u prošlosti. Slobodne Škorpije uživaju, na sve strane iskaču simpatije koje poseduju neku tajnu, koju neće dugo moći da čuvaju. Zauzeti će ove nedelje planirati i aktivno učestvovati u zajedničkim poduhvatima sa partnerima.

Strelac

Strelčeve samo zanima ljubav ove nedelje. I zauzeti i slobodni pripadnici znaka lako ulaze u razne konverzacije kojima dominira šala i duhovitost. Lepi momenti će biti prošarani sumnjom i nesigurnošću, ali ni to neće biti nešto što će potrajati. Još uvek je neizvesna neka situacija na poslu, a traži se i nova etapa posvećenosti. Zarada zavisi samo od konkretno odrađenog posla. Mogući su sukobi unutar porodice i to zbog nekog muškarca.

Jarac

Jarčevi se polako bude iz nekih loših snova koje su preživeli na javi. Upliv jake energije koja navodi na komunikaciju i razrešenje nekih nedoumica će biti dominantna tokom nedelje, a svakako neće izostati ni rezultat. Na poslu su moguće nesuglasice sa kolegama i saradnicima zbog neodređenih i zakasnelih informacija.

Vodolija

Neke situacije na polju ljubavi i zabave ove nedelje dižu energiju i donose pozitivnost mnogim pripadnicima ovog znaka. Ne bi trebalo preterivati sa očekivanjima, specijalno ako je u pitanju nova veza ili prijateljstvo. Slobodne Vodolije pozitivnije gledaju na partnera i sam odnos, što donosi dosta zadovoljstva i lepog raspoloženja. Finansijska situacija se popravlja, ali na kratko.

Ribe

Predstvanici ovog znaka će imati priliku da okončaju neke probleme u porodici. Snažan impuls nije karakterističan za ovaj znak, ali će ove nedelje nekako isplivati na površinu. Moguće je otvaranje nekih bolnih tema i u partnerskim odnosima, ali sve nekako usporeno i bez jasnih rešenja. Posao zahteva veću dozu ozbiljnosti i zrelijeg ponašanja, te nije vreme za odmor i predah. Novac i prilivi zavise isključivo od produktivnosti i posvećenosti svim poslovima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram