Nedeljni horoskop od 22. do 28. juna: Bivši se vraćaju

Dnevni horoskop
Foto: Profimedia.rs

Pročitajte nedeljni horoskop za sedmicu koja je pred nama.

Ovan

Sada kada ste stavili tačku na neke toksične odnose u vašem životu, vreme je da se aktivirate na ličnom polju. Ove nedelje će potreba za većom fizičkom aktivnosti biti izraženija. Poslovna atmosfera je poprilično haotična, gube se informacije, neke stvari će morati da sačekaju, a nadređeni će očekivati brze odgovore. Ljubavni odnosi ulaze u mirniju fazu, a slobodni bi trebalo da pokažu malo veću inicijativu.

Bik

Bikovim ova nedelja donosi ulazak u fazu kada će sva energija biti usmerena na zaradu. Samopuzdanje neće biti upitno, pa mnogima će ova usmerenost doneti povećanje, ali i troškove. Na poslu očekivanja rastu i mnogi pripadnci znaka će morati da se posvete detaljima. Partnerksi odnosi će se primiriti na neko vreme, a slobodne Bikove može iznenaditi neplanirani susret.

Blizanci

Tipične probleme koje donosi retro Merkur ove nedelje će biti pojačani. Kašnjenja, odlaganja i vraćanja na neke sitnice, kako u poslu tako i u privatnom životu, će biti sastavni deo svakodnevnice. Mogući su i tajni planovi koje ne bi trebalo odmah otkrivati drugima. Ljubavne veze će još uvek zahtevati usklađivanje i razumevanje, a slobodni pripadnici znaka će konačno odlučiti da ostave bivše tamo gde im je mesto.

Rak

Rakovi su konačno došli do svojih pet minuta. Mnogi pripadnici znaka će morati da zasuču ozbiljno rukave i da se predano prepuste obavezama koje ih očekuju. Zauzeti će zahtevati direktne i jasne odgovore od strane partnera, dok će slobodni opuštenije krenuti u borbu za sopstveno oslobođenje od nekih starih problema. Na poslu će pokazati svoje kvalitete, ali će svakako morati da se pozabave nekim starim projektom i naprave potrebne izmene.

Lav

Lavovi su ušli u period kada će morati da naprave ozbiljne promene unutar porodičnog života. Odnosi unutar porodice nisu najsjajniji i značajno utiču i na ljubavne odnose. Od kraja nedelje dobijaju potrebnu snagu da pregrme sve probleme na koje će naići. Potrebno je vratiti se na neke stare planove i napraviti reviziju, kako bi poso bio uspešniji. Ljubavne veze će pretrpeti mnoge uspone i padove tokom nedelje, ali bez negativnih posledica.

Devica

Ove nedelje Device imaju zadatak da ustanove koje to probleme u komunikaciji imaju sa osobama iz svoje okoline. Pojedini prijatelji iz prošlosti mogu da se pojave i ponude neku saradnju. Mnogi će biti razočarani jer neki efekti poslovnih saradnji neće biti zadovoljavajući. Ljubavni odnosi zahtevaju strpljenje i razumevanje, a oni koji nisu u vezi postaju zainteresovani za nekoga iz kruga prijatelja.

Vaga

U narednoj nedelji Vage će biti primorane da naprave neki red i da uspostave kontrolu nad situacijama na poslu. Izbiće sigurno neki nesporazumi, neće biti dovoljno podataka, a neki će biti suočeni i sa spletkama na radnom mestu. Potrebna je koncentracija i jaka usredsređenost na svakodnevne obaveze. Partnerski odnosi ulaze u dinamičniju fazu, druga strana postaje borbenija i usmerenija i nema nameru da popusti sa pritiskom. Slobodne Vage mogu da očekuju mlađe i borbenije udvarače.

Škorpija

Konačno malo bolja situacija otvara vrata Škorpijama za novu sarandju na poslu. Mogući su takođe i kontakti sa strancima, koji su zapostavljeni. Retro Merkur traži preispitivanje stavova i odluka u domenu prijateljstva i i finansija. Brojne simpatije čekaju znak da bi stupili u akciju i slobodne Škorpije će konačno odabrati jednog/jednu. Zauzeti nastavljaju u dobrom ritmu, neke strasti su se stišale pa je ove nedelje malo mirnije.

Strelac

Početak i kraj nekog odnosa će ove nedelje zaokupirati misli mnogih Strelčeva. Mnogi će morati da se vrate u prošlost i preispitaju svoje odluke. Biće velikog ubrzanja na polju ljubavi i to onih novih. Na poslu se očekuje veći učinak, ali to niko neće direktno reći, već će biti vidljivo kroz dela. Bitno je održati samopuzdanje na visokom nivou, jer tek stižu izazovi.

Jarac

U novoj nedelji Jarčevi okreću novi list na polju ljubavi. Mnogi bivši će se povampiriti, a oni trenutni će pokazati neke svoje slabosti. Još uvek haotična situacija na polju emocija će zauzmati veliki deo vremena pojedinih pripadnika znaka. Na poslu bi trebalo da se umiri situacija, specijlano po pitanju nesporazuma među kolegama. Mogući su troškovi u domu.

Vodolija

Vodolije su počele  da kriju svoj ljubavni život od svih jer im je dosta saveta koji samo destabilizuju, a ne nude rešenje. Odnos ide ka stabilnijoj fazi, dok se na poslu stvari menjaju u vašu korist. Druga polovina nedelje donosi neki generalni preobražaj na polju karijere koja se kreće u nekom pravcu o kom niste ni razmišljali.

Ribe

Rešeni ste da napravite neke značajne korake u vašem ljubavnom odnosu. Idete na sve ili ništa i ne zanima vas da li postoje prepreke. Slobodni moraju da izađu iz izolacije i počnu da se kreću među ljudima. Na poslu su mogući neki novi predlozi i rešenja, kao  i kontakti sa inostranstvom. Izvesni su veći troškovi i pozajmice.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram